fbpx

Privacyverklaring PinCreative

PinCreative neemt de bescherming van jouw gegevens serieus. Wij verwerken data overeenkomstig de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Arlette Dijkstra eigenaar PinCreative, is de verantwoordelijke in de zin van de AVG ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens.

In deze privacyverklaring leg ik je uit welke gegevens PinCreative verzamelt en waarom. Wil jij meer over jouw privacy weten mail dan naar privacy@pincreative.nl

Het bedrijf PinCreative:

PinCreative is een eenmanszaak, gevestigd te Vleuten (herfst-tuinlaan 20) en staat ingeschreven onder KvK-nummer 51919567 in het handelsregister.

Gegevens die ik verwerk

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk.

Waarom ik dit doe, welke juridische grondslag ik heb om deze gegevens van je te mogen verwerken en hoe lang ik deze gegevens bewaar.

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Factuurgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bedrijfsnaam
  • KVK nummer
  • BTW nummer
  • IBAN
  • IP-adres

Naast deze gegevens verzamel ik ook andere gegevens die nodig zijn om mijn diensten optimaal aan jou te kunnen leveren en om de uitvoering van de overeenkomst mogelijk te maken. Door de informatie die ik verkrijg via vragenlijsten, e-mailcorrespondentie of telefoongesprekken die ik met je voer. Ik bewaar deze gegevens tot 2 jaar na onze overeenkomst.

Bestelling

Om jouw bestelling te beheren zal ik jouw naam, bedrijfsnaam, eventueel telefoonnummer, e-mail, e-mailcorrespondentie, aankoopgeschiedenis, offertes, facturen en gemaakte bestanden tot 7 jaar vanaf het sluiten van onze overeenkomst bewaren. Hierdoor kan ik de uitvoering waarborgen. Dit doe ik uit een commercieel belang. Jij kunt deze gegevens inzien indien gewenst. Ik zal deze gegevens na 7 jaar verwijderen, tenzij jij hier eerder een verzoek toe indient.

Administratie

Voor facturatie en de financiële administratie verwerk ik jouw naam, bedrijfsnaam, indien gewenst factuuradres, klantnummer, e-mailadres en openstaande facturen. Deze gegevens deel ik met mijn boekhouder. Zonder deze gegevens kan ik jouw betaling niet verwerken. Ik heb deze gegevens dus nodig voor de uitvoering van de overeenkomst. Volgens een wettelijke verplichting van de Belastingdienst dien ik deze gegevens 7 jaar te  bewaren. Na deze periode zal ik deze gegevens van jou verwijderen.

Klachten

Mocht jij onverhoopt een klacht hebben over mijn dienstverlening, zal ik je naam, e-mail en de inhoud van deze klacht verwerken om tot een zo goed mogelijke oplossing voor jou te kunnen komen. Deze gegevens gebruik ik voor een optimale uitvoering van de overeenkomst. Gegevens met betrekking tot afgehandelde klachten zal ik 7 jaar bewaren.

Marketingdoeleinden

Ik heb een commercieel belang om enkele persoonsgegevens van jou te gebruiken voor marketingdoeleinden. Ik gebruik jouw naam, e-mail en social media account voor direct marketing zoals een nieuwsbrief en social media marketing. Ik zal deze gegevens verwijderen zodra jij je uitschrijft van mijn nieuwsbrief of aangeeft niet meer door mij benaderd te willen worden. Elke nieuwsbrief die wordt verzonden bevat de mogelijkheid tot uitschrijven.

Community en/of Facebook groep

Wanneer jij deel uit maakt van mijn online community en/of Facebook groep worden jouw social media account en de inhoud van de berichten die jij plaatst zichtbaar. Ik zal deze gegevens niet buiten deze groep opslaan. Wanneer jij beslist uit de groep en/of community te stappen, worden jouw gegevens verwijderd.

Tracking

Om deze website mogelijk te maken en te optimaliseren gebruik ik analytics en campagnes met retargetting. Ik heb een commercieel belang om je surfgedrag en daarmee samenhangende gegevens te gebruiken om mijn service te analyseren en waar nodig te verbeteren. Ik maak gebruik van Google Analytics tracking ID, Pinterest-tag en een Facebook Pixel en ben aan de bewaartermijnen van Google, Pinterest en Facebook gebonden. Met deze partijen heb ik een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Daarnaast verzamelen Pinterest en Facebook diverse doelgroep statistieken door middel van een first party cookie. Met deze gegevens kan ik gerichter advertenties plaatsen. Deze cookies zijn actief zo lang ik de Pinterest-tag en Facebookpixel heb geïnstalleerd. De data die door zowel Facebook als Pinterest wordt verzameld met behulp van deze cookie wordt anoniem aan mij doorgegeven.

In kaart brengen websitebezoek/cookies

PinCreative gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. PinCreative gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Social Plugins

Op mijn website heb ik social plugins geplaatst. Met deze social share buttons kun jij mijn berichten en artikelen delen op jouw platformen. Via het gebruik van deze buttons plaatsen Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest cookies op jouw apparaat. Dit zullen voornamelijk cookies zijn die jouw gebruikservaring optimaliseren, maar daarnaast kunnen zij ook tracking cookies plaatsen die jouw surfgedrag over meerdere websites volgen.

Reacties

Om het plaatsen van reacties onder mijn berichten of recensies over mijn diensten mogelijk te maken, verwerk ik je naam, bedrijfsnaam, eventuele logo, e-mail en inhoud van je bericht. Met het plaatsen van je bericht of recensie worden deze gegevens automatisch zichtbaar. Ik bewaar deze gegevens totdat jij jouw reactie verwijdert of ik mijn bericht verwijder.

Recensies over mijn diensten bewaar ik zo lang deze actueel en relevant is of totdat jij een verzoek doet tot verwijdering en kan ik, met jouw expliciete toestemming, op mijn website plaatsen uit commercieel belang.

Webinars

Het is bij mij mogelijk een webinar te volgen. Wanneer je je hiervoor inschrijft verwerk ik jouw naam, e-mail en eventuele betaalgegevens. Ik gebruik deze enkel om jou de link naar het webinar te kunnen sturen en je een herinnering te sturen wanneer het webinar bijna begint. Deze gegevens verwijder ik bij gratis webinars direct na het webinar en bewaar ik bij betaalde webinars tot 7 jaar voor de Belastingdienst.

Hoe verkrijg ik deze gegevens? Bovenstaande gegevens heb ik van jou als klant of contactpersoon verkregen, omdat jij deze gegevens aan mij hebt verstrekt.

Welke rechten heb jij met betrekking tot deze gegevens?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft jou een aantal rechten gegeven met betrekking tot de persoonsgegevens die je door mij hebt laten verwerken.

Inzage – Je kunt te allen tijde een verzoek indienen bij PinCreative om jouw gegevens in te zien.

Wijziging – Als je op basis van inzage je gegevens aan wilt laten passen, laten verbeteren, aanvullen, afschermen of verwijderen, kun je hiertoe een verzoek indienen.

Bezwaar – Tegen de verwerking van jouw gegevens met als juridische grondslag het gerechtvaardigd belang van PinCreative, kun jij bezwaar maken.

Gegevensoverdracht – Mocht jij je gegevens bij een andere aanbieder onder willen brengen, zal ik jouw gegevens verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm die door gangbare digitale systemen te openen is.

Geautomatiseerde verwerking – Jij mag mij altijd jouw standpunt over een geautomatiseerd besluit van PinCreative laten weten en dit besluit door een derde persoon laten heroverwegen.

Intrekking – Wanneer ik gegevens heb verwerkt op basis van jouw expliciete toestemming, heb jij het recht deze toestemming in te trekken. Dit kan wel gevolgen hebben voor de diensten die ik je kan leveren. Om gebruik te maken van jouw rechten kun je een verzoek sturen naar privacy@pincreative.nl. Ik zal je verzoek zo snel mogelijk beoordelen. Wanneer ik niet aan je verzoek kan voldoen, zal ik jou laten weten waarom ik jouw verzoek afwijs. PinCreative is gerechtigd jouw identiteit te verifiëren wanneer jij een verzoek indient.

Wie ontvangen jouw gegevens?

PinCreative verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. PinCreative blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Tot slot

Raadpleeg deze privacyverklaring regelmatig, dit omdat ik wijzigingen kan aanbrengen. Als je vragen hebt over deze verklaring of de wijze waarop ik je gegevens gebruik, kun je een e-mail sturen naar privacy@pincreative.nl Als je een klacht
hebt over de manier waarop ik met je gegevens om ga kun je mij dat ook laten weten. Daarnaast kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Pin It on Pinterest

Share This