fbpx

Pinterest training

Boost jouw business met de Pinterest training op maat. Persoonlijk en toegespitst op jouw bedrijf!

Dé 1 op 1 training voor bedrijven, online marketeers, VA’s, ondernemers en merken.

Meer verkeer

Grotere naamsbekendheid

Hogere conversies

Waarom een Pinterest Training

Jouw product, jouw dienst, jouw blog en jouw merk verdient het om gezien te worden. En met gezien bedoel ik ook letterlijk gezien

Laat zien waar jouw bedrijf voor staat, laat de schoonheid van jouw producten en diensten zien. Hoe? 

Met prachtig beeld op de online visuele zoekmachine: Pinterest!

Een paar jaar geleden was ik eigenaresse van een eigen babymerk met daarbij een webshop. Al snel ontdekte ik de kracht van PinterestPinterest zorgt voor meer verkeer, grotere naamsbekendheid en hogere conversies! Heb jij of werk jij voor een bedrijf in één van de volgende branches? Dan is Pinterest wat mij betreft een echte no-brainer.

– baby, kind & ouderschap
– wonen & interieur
– beauty & fashion
– trouwen & feesten
– fotografie
– reizen
– eten & drinken
– gezondheid & sport

Wist je dat Pinterest géén social media is? Het is een online visuele zoekmachine en dus is er een totaal andere aanpak nodig dan bij socialmediakanalen. Tijdens een Pinterest training leg ik je precies uit wat wel en niet werkt op Pinterest.

Pinterest Training
iets voor jou?

De Pinterest training op maat is geschikt voor jou wanneer jij:

Pin De online zichtbaarheid van jouw bedrijf wil vergroten
Pin Een continue stroom van verkeer naar jouw website wil
Pin Grotere naamsbekendheid voor jouw bedrijf wil
Pin Hogere omzetten wil behalen
Pin Alles wil weten over Pinterest of dit nu de basis is of de fijne kneepjes

En wanneer jij:

PinPinterest als marketingtool effectief wil gaan gebruiken
PinVoelt dat er meer in Pinterest zit maar het je (nog) niet lukt alles eruit te halen
PinGeen idee hebt waar je moet beginnen met Pinterest
PinInteresse hebt in de advertentiemogelijkheden van Pinterest
PinAls VA, social media manager of online marketeer een Pinterest-account gaat beheren

Pinterest training op maat geschikt voor jou bedrijf?

Wat klanten zeggen

Verschillende bedrijven gingen je voor. Lees hier wat ze van mijn Pinterest trainingen en diensten vinden.

“Wat ik heel fijn vond aan de 1-op-1 Pinterest-training van Arlette was de persoonlijke aandacht die zij kon geven aan ons en aan ons merk NPO Zapp/NPO Zappelin.

Ze had dit heel goed voorbereid en kwam met fijne op maat gemaakte-adviezen waar we veel aan hadden.

Nu na tweeënhalve maand zien we de cijfers met grote snelheid stijgen. Ik zou deze training zeker adviseren voor zowel ondernemers als grote merken!” 

Saskia

NPO Zapp / Zappelin

“We vonden de training met Arlette erg leerzaam! Naast een goede basisinstructie kijkt ze ook mee naar je eigen bedrijfsprofiel op Pinterest, waarbij ze antwoord geeft op al je vragen, zodat we echt gericht aan de slag konden gaan.

Deze persoonlijke benadering is erg fijn! We hebben weer genoeg handvatten gekregen om mee verder te ontwikkelen!”

Sylvia & Geke

OldBasics

“Afgelopen dinsdag hebben wij een training gehad van Arlette op ons kantoor. Arlette had de training helemaal toegespitst op Riviera Maison, wat heel erg fijn was.

We vonden de training daardoor super inspirerend en heel verhelderend.  Arlette heeft ons alle handvaten gegeven waar wij direct mee aan de slag kunnen!”

Samantha & Clara

Social media experts, Riviera Maison

“De pinterest-training met Arlette was een eye-opener van de mogelijkheden die Pinterest kan bieden voor ons als bedrijf.

Daarbij maakt dat het één op één contact, de persoonlijke touch en haar enthousiasme aanstekelijk werkt en voor ons een reden was om er meteen mee aan de slag te gaan.

Binnen een maand zagen wij al een stijgende lijn op alle vlakken. Kortom, een leerzame training met een superleuk resultaat!”

Nique en Annemiek

MiekinVorm

“Arlette van PinCreative is een enthousiaste ondernemer! Zij heeft Art Detective Gallery tijdens de training goede handvatten gegeven om op een inspirerende manier met Pinterest aan de slag te gaan.

Deze training heeft ons goede inzichten gegeven om Pinterest op een gestructureerde en slimme manier als zoekmachine in te zetten. Verder hebben wij het als positief ervaren dat PinCreative actief meedenkt hoe je met jouw bedrijf Pinterest het meest effectief gebruikt.”

Arlette

Eigenaar, ArtDetective

Wat kan je verwachten van de Pinterest Training

Op maat

Praktisch

u

Ruimte voor vragen

Na-traject

Pinterest training, e-book, online cursus en meerIn deze 1 op 1 training neem ik je de wondere wereld van Pinterest in

Pinterest training, e-book, online cursus en meerDe training is op maat en dus toegespitst op jouw bedrijf. Ik maak de training altijd passend! Ik weet precies wat voor welk soort bedrijf werkt

Pinterest training, e-book, online cursus en meerDoelgericht, praktisch en concreet. Indien mogelijk passen we gelijk de geleerde dingen toe in de praktijk.

Pinterest training, e-book, online cursus en meerSamen bekijken we jouw Pinterest-account, de borden, de pins en laat ik je zien wat een goede strategie is op Pinterest 

Pinterest training, e-book, online cursus en meerIndien gewenst neem ik ook de advertentiemogelijkheden op Pinterest mee in de training

De Pinterest Training

Praktisch informatie over de training:

Pinterest training, e-book, online cursus en meerDe training duurt gemiddeld 3 uur. Tijden in overleg

Pinterest training, e-book, online cursus en meerDeze training vindt bij voorkeur plaats bij jou op kantoor of ik regel een locatie bij mij in de omgeving. (Tijdelijk online mogelijk!)

Pinterest training, e-book, online cursus en meerBelangrijk: Je hebt een laptop of tablet nodig om deel te nemen met toegang tot jouw Pinterest-account

Pinterest training, e-book, online cursus en meerMaximaal 3 deelnemers per bedrijf. (Meer kan tegen extra betaling)

Extra: PinCreative service

Inclusief reiskosten en reistijd (niet van toepassing bij online)

Scan van het Pinterest account (indien aanwezig) t.w.v. € 95,00

E-book dé handleiding van Pinterest t.w.v. € 37,00

Extra bestanden voor het bijhouden van statistieken, zoekwoorden en marketingkalender.

Traject van 4 maanden na afloop van de live-sessie. Hierbij hebben we indien gewenst maandelijks 20 minuten contact via telefoon of skype t.w.v € 95,-

 Inclusief toegang tot de online Pinterest community en training t.w.v. € 479,-

*Tijdens het maandelijkse gesprek van 20 minuten beantwoord ik al jouw Pinterest vragen, bekijken we de statistieken en bepalen we jouw vervolgstappen en strategie.

Kosten éénmalig : € 895,- ex BTW

OPTIES

Wat klanten zeggen

Verschillende bedrijven gingen je voor. Lees hier wat ze van mijn Pinterest trainingen en diensten vinden.

“Ik schrijf deze testimonial een uur nadat Arlette is vertrokken. Over de resultaten van de workshop kan ik nu nog niet zoveel zeggen, maar ik heb er heel veel vertrouwen in dat het onze platformen een enorme boost gaat geven.

Arlette weet met heel veel feiten en enthousiasme te vertellen wat Pinterest voor je bedrijf kan betekenen. Geen vaag verhaal, maar hele concrete tips hoe Pinterest je bedrijf een boost kan geven.

Ze is nog niet de deur uit of onze redactie staat te poppelen om aan de slag te gaan. Als ik meer kan zeggen over de resultaten over een paar maanden dan stuur ik haar die meteen door!

Sarah

Eigenaar, www.theperfectwedding.nl & www.minime.nl

“Arlette heeft ons in korte tijd een effectieve training gegeven over Pinterest. Hierdoor weten we precies waar we op moeten letten en kunnen we dit ook voor onze klanten gaan toepassen. Dank Arlette, van harte aanbevolen!”

Thijs

Eigenaar, Alona Marketing

“Heel fijn zoals Arlette alles met je doorneemt in een adviessessie. Stap voor stap laat ze zien wat je moet doen. Ze helpt je concreet op weg. Na een adviessessie ben je gelijk al een paar stappen verder en weet je goed wat de vervolgstappen zijn. Arlette neemt je op een rustige en duidelijke manier mee in de wereld van Pinterest. Na afloop een fijn document gekregen met advies waar je gelijk mee aan de slag kunt. Echt super hoeveel je al weet na één advies. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Annemarie

Eigenaar, Duurzamekinderkamerstylist.nl

Arlette heeft in zeer korte tijd het Pinterest account van de Meditation Moments App van 0 activiteit tot een zeer actief account weten te maken.

Pinterest is naast onze andere social media kanalen een zeer waardevol kanaal geworden en een nieuw platform waar we mensen kunnen bereiken en meer traffic genereren naar onze website en app downloads.

Wat fijn aan werken met Arlette is dat ze zeer zelfstandig alles oppakt, heel fijn!

Cindy Koeman

Mede-Eigenaar, MeditationMomentsApp

We vonden het heel erg leuk & interessant. De workshop was duidelijk en heel concreet. We konden direct zelf aan de slag!”

Marjon

Eigenaar, www.mamatothemax.nl

“Dankzij de quick scan van Pincreative werden onze ogen geopend naar ook de zakelijke mogelijkheden van Pinterest. Naast enthousiaste gebruikers (we love pretty plaatjes) zetten we Pinterest nu ook in voor onze business. Met de praktische en toepasbare tips van Arlette konden we gelijk aan de slag.”

Judith

Eigenaar, OhSoPrettyParty

Meer informatie aanvragen over de Pinterest Training

14 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This