De Pinterest kick-start toolkit

Maak de beste Pinterest pins en zet Pinterest effectief in voor jouw bedrijf! Met deze kick-start toolkit leer jij de basis van Pinterest en maak je binnen no-time de mooiste pins.

Ontdek de kracht van Pinterest.
Snel en effectief met Pinterest aan de slag.

Start vandaag nog met Pinterest marketing!

En maak de beste start met Pinterest marketing.

Geschikt voor jou wanneer jij voelt dat je meer met Pinterest wil doen en zin hebt om er mee aan de slag te gaan!

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Zet een goed en effectief zakelijk Pinterest account op

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Pinterest pins maken met het fantastische bewerkingsprogramma CANVA

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Keuze uit meer dan 100 templates om te downloaden en te bewerken naar eigen inzicht en stijl

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Ontdek wat Pinterest is en hoe jij het effectief voor jouw bedrijf kan inzetten

Dit ben jij:

👉 Jij wil Pinterest inzetten voor meer verkeer en bezoekers naar je website

👉 Jouw zakelijke Pinterest-account goed opzetten en inrichten

👉 Snel en makkelijk pins maken die zorgen voor meer verkeer naar je website en zorgen voor meer bereik onder potentiële klanten!

Dit krijg je:

 Het complete e-book “Boost jouw business met Pinterest” 70 blz. bomvol inspiratie, uitleg en voorbeelden van succesvolle Pinterest accounts

Kick-start met de Pinterest basis cursus van 5 videolessen waarin je de basis van Pinterest leert

Videolessen werken in het bewerkinsprogramma Canva. Ontdek hoe ook jij mooie pins kan maken waarmee je meer bezoekers naar je website trekt

 Keuze uit 100+ templates die je meteen kan downloaden én kan bewerken in eigen stijl. Sneller en makkelijker wordt het niet

Normaal 179,- ex btw


Nu voor:
47,-

Adverteren op Pinterest de cursus van PinCreative
Pinterest diensten
Pinterest pins Canva templates

Na afloop van de lessen:

Weet jij hoe Pinterest werkt en hoe je dit kanaal zakelijk kan inzetten

Heb jij de zakelijke Pinterest instellingen goed staan

Kan jij jouw Pinterest-account helemaal gaan opbouwen

Heb jij binnen no-time jouw eigen Pinterest-proof pins waarmee jij je kan onderscheiden en meer verkeer naar je website trekt

 

Bonussen:

👉 Onbeperkt toegang tot de “PinCreatives” community. Hier kan jij al jouw vragen stellen en krijg je binnen 24u een reactie. Hierdoor kan je altijd snel weer verder!

👉 Onbeperkt toegang tot alle lessen en de templates.

Nu kopen is starten wanneer jij wilt in jouw eigen tempo!

Normaal 179,- ex btw

Nu voor

47,- 

Veelgestelde vragen:

Hoelang heb ik toegang?
– Je hebt onbeperkt toegang tot al het lesmateriaal, de community en extra’s

Wat is het verschil tussen deze cursus en de Pinterest pro online training?
– In deze training leer je de basis van Pinterest voor een goede start. De complete online training bevat naast de basis ook modules waarin je een goede strategie leert, ontdekt hoe statistieken werken, je leert alles over adverteren op Pinterest. Daarnaast heb je de mogelijkheid om maandelijks deel te nemen aan een Pinterest coach-call. Hierin vertel ik je over de nieuwste trends, updates enz. Kortom een hele uitgebreide training.

Krijg ik een factuur?
– Ja na aankoop krijg je een mail met daarin een factuur.

Hoe krijg ik inloggegevens en kan ik naar de online leeromgeving?
– Na betaling krijg je in de inbox van het door jou opgegeven mailadres (let op kan ook in de spam map terecht zijn gekomen) alle informatie. Hiermee kan je meteen inloggen in de online leeromgeving.

Start vandaag nog met Pinterest marketing voor jouw bedrijf!

Normaal 179,- ex btw

Nu voor:
47,-

Canva templates Pinterest blauw
Pinterestonline de online pinterest community van Nederland

Wat klanten over PinCreative zeggen

Verschillende bedrijven gingen je voor. Lees hier wat ze van mijn 1 op 1 Pinterest trainingen en online trainingen vinden.

“Ik schrijf deze testimonial een uur nadat Arlette is vertrokken. Over de resultaten van de workshop kan ik nu nog niet zoveel zeggen, maar ik heb er heel veel vertrouwen in dat het onze platformen een enorme boost gaat geven.

Arlette weet met heel veel feiten en enthousiasme te vertellen wat Pinterest voor je bedrijf kan betekenen. Geen vaag verhaal, maar hele concrete tips hoe Pinterest je bedrijf een boost kan geven.

Ze is nog niet de deur uit of onze redactie staat te poppelen om aan de slag te gaan. Als ik meer kan zeggen over de resultaten over een paar maanden dan stuur ik haar die meteen door!

Sarah

Eigenaar, www.theperfectwedding.nl & www.minime.nl

“Arlette heeft ons in korte tijd een effectieve training gegeven over Pinterest. Hierdoor weten we precies waar we op moeten letten en kunnen we dit ook voor onze klanten gaan toepassen. Dank Arlette, van harte aanbevolen!”

Thijs

Eigenaar, Alona Marketing

“Heel fijn zoals Arlette alles met je doorneemt in een adviessessie. Stap voor stap laat ze zien wat je moet doen. Ze helpt je concreet op weg. Na een adviessessie ben je gelijk al een paar stappen verder en weet je goed wat de vervolgstappen zijn. Arlette neemt je op een rustige en duidelijke manier mee in de wereld van Pinterest. Na afloop een fijn document gekregen met advies waar je gelijk mee aan de slag kunt. Echt super hoeveel je al weet na één advies. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Annemarie

Eigenaar, Duurzamekinderkamerstylist.nl

Goede Pinterest-training gekregen van Arlette! Duidelijke en geduldige uitleg over de vele manieren waarop Pinterest ingezet kan worden.

Ze ging specifiek in op wat voor ons bedrijf interessant zou kunnen zijn. Door haar inspirerende tips zijn we flink gegroeid op Pinterest.

Verder reageerde ze altijd vlot op mailtjes. Dus alles bij elkaar is haar training zeker aan te bevelen!

Jeroen & Carmen

Marketeers, Sanitairwinkel

” Wat een geweldige training heb ik gehad van Arlette. Ik heb voor het Vip traject gekozen omdat ik direct 1:1 contact prefereerde en omdat ik al eerder een langdurige social media training heb gevolgd.


Arlette bereidt de training heel goed voor. Ze geeft duidelijke uitleg.
Ik heb ook onbeperkt toegang tot haar online trainingen gekregen.
Maar wanneer ik haar app of mail krijg ik dezelfde dag nog duidelijke uitleg.
Ga zo door Arlette.

En mocht je twijfelen, mijn advies: Niet twijfelen maar doen! De cursus heeft mij veel gebracht, ook buiten Pinterest om. Denk aan zoekwoorden onderzoek etc.

Suzanne Schaffer

Eigenaar, Aimee The Label, Lof-Agenturen

Arlette heeft in zeer korte tijd het Pinterest account van de Meditation Moments App van 0 activiteit tot een zeer actief account weten te maken.

Pinterest is naast onze andere social media kanalen een zeer waardevol kanaal geworden en een nieuw platform waar we mensen kunnen bereiken en meer traffic genereren naar onze website en app downloads.

Wat fijn aan werken met Arlette is dat ze zeer zelfstandig alles oppakt, heel fijn!

Cindy Koeman

Mede-Eigenaar, MeditationMomentsApp

“Dankzij de quick scan van Pincreative werden onze ogen geopend naar ook de zakelijke mogelijkheden van Pinterest. Naast enthousiaste gebruikers (we love pretty plaatjes) zetten we Pinterest nu ook in voor onze business. Met de praktische en toepasbare tips van Arlette konden we gelijk aan de slag.”

Judith

Eigenaar, OhSoPrettyParty

” Een half jaar geleden ben ik gestart met de Pinterest training van Arlette. 

Ik ben actief met de training aan de slag gegaan en zie een stijgende lijn in volgers op Pinterest en nieuwsbrief inschrijvers. En deze week kreeg ik een telefoontje van een nieuwe klant die mij had ontdekt op Pinterest!

De opdrachten en filmpjes zijn helder en duidelijk uitgelegd. Arlette deelt een erg fijne canva tip waar ik veel tijd mee heb bespaard. Het kan vaak zoveel sneller en makkelijker als je weet hoe het ook kan.

Ik vond de maandelijkse masterclasses erg fijn. Arlette denkt dan echt met je mee en beantwoord elke vraag op een fijne en duidelijke manier waar je mee vooruit kunt. 

Wat ik ook erg waardevol vind is dat je altijd bij de onine lessen kunt. Ik volg nu een andere training  bij een andere coach waar je alleen 4 maanden in de lessen met video’s kunt en dat vind ik een gemis, want ik onthoud niet alles in een keer. Bij de Pinterest training van Arlette kan ik het zo vaak herhalen wanneer ik wil. 

O ja… waarom ik ook erg enthousiast geworden ben over Pinterest is dat meerdere pins van mij het super goed doen. Elke dag ontdekken nieuwe volgers mij, terwijl ik al een paar maanden geen nieuwe pins meer heb gemaakt. Blij dat ik me deze training gegund heb!”

Els van Dongen

Eigenaar, Geloof in jezelf

“Afgelopen maanden heb ik de cursus bij Arlette gevolgd. Ik was echt een leek op het gebied van Pinterest maar zag wel heel veel kansen om een breder publiek te trekken voor mijn bedrijf. Het was hierom essentieel om een makkelijk toegankelijke cursus te volgen. Die voor iedereen eenvoudig is uitgelegd en direct toepasbaar zou zijn.

Arlette bood naast de modules volop de mogelijkheid om je vragen te stellen en om feedback te vragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in een korte tijd de in’s en out’s eigen heb gemaakt.

Ik kijk er dan ook met volle tevredenheid op terug en kan iedereen van harte deze cursus aanbevelen.”

Judith den Ouden

Eigenaar, Kinderfavorites

Pinterest is een zeer krachtige marketingtool. Zet het in voor jouw bedrijf!

Copyright PinCreative 2018-2020 Meer informatie vind je bij de algemene voorwaarden en disclaimer.

Pin It on Pinterest

Share This