Pinterest Opleiding

Ben jij een professional en wil jij alles leren over Pinterest?

Help jouw klanten aan meer succes en resultaat met Pinterest als marketingtool.

?

Wil jij Pinterest marketing
toevoegen aan jouw diensten? 

Dan is deze online Pinterest opleiding voor jou!

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Ontdek hoe jij een zakelijk Pinterest account opzet en inricht
Pinterest training, e-book, online cursus en meer Ontdek dé manier om een stroom aan bezoekers op gang te brengen zowel organisch als met adverteren
Pinterest training, e-book, online cursus en meer Leer hoe jij Pinterest effectief voor jouw klanten in kan zetten zonder er dagelijks mee bezig te zijn

Creëer meer verkeer, bezoekers, naamsbekendheid, bereik én verkopen met Pinterest marketing!

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Ben jij klaar om Pinterest toe te voegen aan jouw diensten?
Pinterest training, e-book, online cursus en meer Wil jij jouw klanten of het bedrijf waar jij werkt helpen groeien?
Pinterest training, e-book, online cursus en meer Ben jij klaar om de wereld van Pinterest, content en vindbaarheid in te duiken?

Knallen met Pinterest de online Pinterest training

JIJ HERKENT JEZELF HIERIN:

Groen-vinkje-site-300x300 jij bent een ambitieuze VA, online marketeer of social media manager

Groen-vinkje-site-300x300 je hebt kennis van social media, adverteren en de online wereld. Jij wil deze kennis vergroten met Pinterest marketing

Groen-vinkje-site-300x300 jij ziet het bereik van Instagram en Facebook stagneren en zoekt naar een duurzame manier van zichtbaarheid & vindbaarheid

Groen-vinkje-site-300x300 jij snapt het belang van Pinterest en je voelt dat er nog veel meer mee kan dan je nu doet

Groen-vinkje-site-300x300 Je wilt leren van een expert zodat jij deze kennis meteen voor je klanten in de praktijk kan brengen.

Groen-vinkje-site-300x300 jij bent klaar voor een continue stroom aan bezoekers en verkeer voor jouw klanten

De DIY online Pinterest Opleiding

Word een Pinterest expert! Hoe?

– Online videolessen
– Maandelijkse live sessies

Online lessen inclusief persoonlijke begeleiding. Na aanmelding krijg jij meteen toegang tot de online leeromgeving met alle lessen. Ook kan je deelnemen aan de maandelijkse live Q&A sessies. 

Totale waarde van deze Pinterest opleiding is € 2500,- 

Jouw eenmalige investering is € 697,-

PinCreative Pinterest marketing voor jouw bedrijf

Dit vonden zij:

“De online training heb ik in snelvaart doorlopen, zo leuk vond ik het!

De video’s en uitleg zijn heel uitgebreid en je wordt van in het begin volledig meegenomen in de werking van Pinterest.

Dus ook als je nog niets weet van Pinterest is dit geen probleem. Door de training kan ik vol vertrouwen mijn klanten helpen met het opstarten of beheren van hun Pinterest account. En succesvol, want ook al is Pinterest een platform dat tijd nodig heeft, ik zag een account van een klant die een interieurwinkel heeft na slechts 1,5 maand al enorm groeien.

De toegang tot de online community is heel waardevol. Je kan gemakkelijk opzoeken of vragen al eerder gesteld zijn, en indien je zelf een vraag stelt krijg je supersnel antwoord.

Ik kan het niet duidelijk genoeg zeggen, wil je serieus aan de slag met Pinterest, start dan met de opleiding!”
Sarah Matton

Itsvasarah

“Ik ben freelance online marketeer en heb via Pinterest het verleden met minimale weinig effort behoorlijk wat omzet kunnen genereren voor mijn klanten. Daarom heb ik besloten dit serieus aan te pakken en een uitgebreide online training aangeschaft bij Arlette.

Je ziet aan alles er heel veel zorg in de trainingen gestopt is en ze constant geüpdate worden. De sessies zijn niet lang, hierdoor stip je makkelijk door onderwerpen waar je al wat van weet en is de informatie behapbaar. Daarnaast reageert Arlette altijd binnen een dag op vragen als ik niet verder kom. Dat laatste is erg waardevol. Het voelt alsof ik een privé coach heb!”

Immelda Oord

Freelance digital marketeer

Een zeer waardevolle training waarin Arlette heel duidelijk alles uitlegt met uitgebreide video’s.
Na deze training weet ik hoe ik mooie duidelijke pins moet maken en heb ik een strategie voor mijn Pinterestmarketing.
Ik beveel deze training zeker aan anderen die ook meer uit Pinterest willen halen.
Ik heb het lang alleen geprobeerd, maar met deze training weet ik zeker dat ik alles uit Pinterest haal en dit weer toe kan passen voor mijn eigen klanten.
Elike

Eigenaar, Elike VA

Wat kan je verwachten

Praktisch en doelgericht

u

Snel antwoord bij vragen

Updates en trends

Onbeperkt toegang

DIT KRIJG JE WANNEER JE INVESTEERT IN DEZE OPLEIDING :

 

PinPraktische, heldere en doelgerichte videolessen in de online leeromgeving Zet binnen een mum van tijd een professioneel zakelijk Pinterest-account op. Ontdek de beste instellingen voor meer succes en resultaat

PinNa afloop van een les meteen een opdracht. Alles wat je meteen in de praktijk brengt levert meteen resultaat op je kan meteen aan de slag met de opdrachten

PinCursus Adverteren op Pinterest. Ontdek hoe adverteren op Pinterest werkt. Leer de belangrijkste instellingen, campagnemogelijkheden en pintypes

PinOnbeperkt toegang tot de community hier kan je vragen stellen en van elkaar leren. Kom je ergens niet uit, loop je vast of heb je simpelweg een vraag? Je krijgt van mij altijd snel een reactie

PinMeer dan 40 korte en duidelijke videolessen verdeeld over 14 modules. Geen urenlang spenderen aan het beluisteren van lastige video’s. Mijn Pinterest opleiding bevat behapbare video’s die je makkelijk tussen de bedrijven door kunt volgen. Naast je baan of even tussendoor een video bekijken kan prima

PinBonusvideo’s werken in Canva en Tailwind. Twee fijne tools die het leven een stuk makkelijker en leuker maken. All for you.

Pin Maandelijkse live sessies met daarin updates, trend en Q&A. Deelname vrijblijvend.

Pinterest online training met toegang tot De online community van Pinteret

SUCCESVERHALEN VAN VERSCHILLENDE KLANTEN

Arlette heeft in zeer korte tijd het Pinterest account van de Meditation Moments App van 0 activiteit tot een zeer actief account weten te maken.

Pinterest is naast onze andere social media kanalen een zeer waardevol kanaal geworden en een nieuw platform waar we mensen kunnen bereiken en meer traffic genereren naar onze website en app downloads.”

Cindy Koeman & Michael Pilarczyk

Oprichters, MeditationMomentsApp

“De pinterest-training met Arlette was een eye-opener van de mogelijkheden die Pinterest kan bieden voor ons als bedrijf.

Daarbij maakt dat de persoonlijke touch en haar enthousiasme aanstekelijk werkt en voor ons een reden was om er meteen mee aan de slag te gaan.
Binnen een maand zagen wij al een stijgende lijn op alle vlakken. Kortom, een leerzame training met een superleuk resultaat!”
Nique en Annemiek

MiekinVorm

“Ik ben dankzij jouw training ruim over de 500k views per maand. Best een beetje trots op. Maar het positieve is natuurlijk dat daarmee ook mijn orders zijn vervijfvoudigd!”

Michèle

Eigenaar, Typisch Mies trakteren

” Met onze bedrijfspagina hadden wij behoorlijk wat kijkers per maand naar de foto’s die klanten spontaan en op eigen initiatief op Pinterest hadden gezet. Toen dachten wij, Pinterest is een mooie kans waar wij wat mee kunnen doen.

Eerst heb ik Arlette een tijdje gevolgd op Linkedin en daar zag ik al resultaten van haar werkwijze voorbij komen. Toen zij met de Pinterest community kwam heb ik direct een lidmaatschap afgesloten. In de trainingen geeft Arlette een duidelijke uitleg en kun je stap voor stap werken aan je Pinterest pagina. Dit heeft ons geholpen.

Ook reageert zij enthousiast en snel op vragen. Na de training heeft zij ons zelfs in contact gebracht met een nieuwe klant (bekende Nederlander), waar wij nu het eerste bakeliet schakelmateriaal voor de woonboederij hebben geleverd.

Bedankt Arlette 🙂 “
Erik

De Oude Schakelaar

In 3 stappen naar meer
succes & resultaat met Pinterest!

Jij leert in deze opleiding de beste stappen voor succes. Wat werkt wel en wat werkt niet op Pinterest? Na deze opleiding heeft Pinterest geen geheimen meer voor jou.

Inclusief alle advertentiemogelijkheden

Opzet

Groen-vinkje-site-300x300Zakelijke account opzetten en inrichten

Groen-vinkje-site-300x300 Zoekwoorden-onderzoek voor jouw bedrijf en hoe dit ervoor zorgt dat jouw pins gevonden worden

Groen-vinkje-site-300x300 Borden aanmaken. Alles wat je moet weten om de juiste borden te maken passend bij jouw bedrijf

Creatie

Groen-vinkje-site-300x300Breng in kaart welke content jij hebt op jouw website. Waar kan jij met pins naar verwijzen. Jouw producten, diensten, blogs, video’s, opt-in pagina’s enz.

Groen-vinkje-site-300x300 Bepalen welke pintypes je kan gebruiken. Video’s, carrousel pins, productpins en statische pins.

Groen-vinkje-site-300x300 Pinterest-proof beeld maken. Jij leert hoe je het best pins maakt voor meer verkeer, naamsbekendheid en conversies

Implementatie

Groen-vinkje-site-300x300 Een goede strategie. Met onder andere hoevaak je kan pinnen en wat je wel/niet moet pinnen

Groen-vinkje-site-300x300 Statistieken lezen. Meten = weten. Welke cijfers zijn belangrijk voor jouw bedrijf en wat betekenen ze precies

Groen-vinkje-site-300x300 Adverteren op Pinterest. Hoe werkt adverteren op Pinterest? Moet ik er geld aan uitgeven? Wat is belangrijk en wat kan je verwachten

Groen-vinkje-site-300x300 Werken met Canva en een plannertool. Maak het jezelf makkelijk. Je leert niet alleen hoe je easy-peasy templates kunt maken met Canva, maar ook hoe je sneller resultaten behaalt door het inzetten van een goede plannertool.

Na het volgen van de Pinterest opleiding
“Word een Pinterest expert”

Ben jij in staat een strategie op maat te maken voor jouw klanten

Weet jij hoe je content en pins creëert die zorgen voor meer betrokkenheid en linkkliks

Bouw jij aan een duurzame vindbaarheid van het bedrijf waar jij voor werkt

Start meteen | Word een expert | Onderscheid je van de rest | Voeg Pinterest toe aan jouw diensten

Dit krijg jij! 

Opleiding tot Pinterest expert is inclusief:

 

 Onbeperkt en meteen na aanschaf toegang tot de online leeromgeving met videolessen, werkboeken en downloads 24/7 beschikbaar, op de momenten wanneer jij dat wilt. Leren in je eigen tijd en tempo.

 Onbeperkt lidmaatschap van de Pinterest community “PinCreatives”. Dit is de besloten privé omgeving voor deelnemers van deze training. Leer met en van elkaar.

Maandelijkse live-sessies met updates, trends en ruimte voor het stellen van je vragen.

 

Inclusief Toffe Bonussen:

Werken in Canva

Plannertool Tailwind gebruiken

Werkboek, eBook en diverse downloads

Extra bonuslessen SEO, marketing, branding

BESTE PRIJS
éénmalige investering

2500,-  697,- ex BTW

Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf.

TERMIJNBETALING
6 termijnen van

850,-  124,- ex BTW

Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf.

Wie ben ik? Ik ben Arlette

Als creatief en erg visueel ingesteld persoon, geloof ik in de kracht van beelden én in de kracht van inspireren. Ik geloof in Pinterest als marketingtool voor bedrijven. Waarom? Omdat Pinterest hét perfecte inspiratie platform is en al vanaf het begin mijn “Happy Place” is.

En weet je, in eerste instantie dacht ik toen ik mijn baby merk runde: “Oh nee he, wéér een social mediakanaal om bij te houden.”

Maar ik heb GOED NIEUWS! Pinterest is géén social media. Het is een zoekmachine! Een zoekmachine die ondernemers, bedrijven en merken zoveel mogelijkheden en kansen biedt!

Ik heb het zelf ondervonden met mijn baby webshop en na jarenlange onderzoek en kennis vergaren, wil ik nu ook jou graag helpen met Pinterest.

Meld jij je aan zodat ook jij in de toekomst bedrijven kan helpen met Pinterest?

Veelgestelde vragen over de Pinterest opleiding  “master Pinterest als een pro”

Kan ik meteen beginnen met de lessen?

Ja dat kan! Na de betaling krijg je een email met daarin logingegevens voor de online leeromgeving. Je kan meteen beginnen met de lessen. 

Deelname aan deze live-sessies is vrijblijvend maar wel heel waardevol. Je raakt enorm geïnspireerd, kan meteen vragen stellen en leert nog meer over Pinterest.

Zijn de live sessies nodig om te volgen?

Nee, niets is verplicht. Maar de live sessies zijn bedoeld om jou verder te helpen. Je kan je vragen stellen en ik bespreek thema’s die aan bod komen als je Pinterest voor anderen gaat inzetten.

Je kan de training ook helemaal volgen in je eigen tijd en tempo in de online leeromgeving. Je hebt onbeperkt toegang en kan er 24/7 in.

Voor wie is deze training NIET geschikt?

Wil jij zonder inzet heel snel resultaat? Dan kan je deze training beter niet volgen. Heb jij het idee dat je Pinterest al beheerst en ben je al vergevorderd dan is deze training misschien teveel informatie voor je. 

Je kan altijd een mail sturen naar info@pincreative.nl met jouw wensen. Dan kijken we samen wat het best bij je past.

Wil je groeien? Dan zal je er ook tijd in moeten stoppen.

Hoe krijg ik toegang tot de community?

Zodra je de betaling hebt gedaan, krijg je een mail met daarin inloggegevens voor de online leeromgeving. Dit is ook gelijk de community waar je vragen kunt stellen, jezelf kunt voorstellen en meteen aan de slag kunt met andere gelijkgestemden.

Is deze training geschikt voor mij als VA of online marketeer?

Ja, juist geschikt voor jou als VA, online marketeer of social media manager. Je leert van A tot Z hoe Pinterest werkt en hoe jij dit voor bedrijven kan inzetten!

Zowel gericht op organische groei als door middel van adverteren.

Krijg ik een factuur?

Ja, na betaling ontvang je jouw factuur als PDF in je mailbox. Check je spam map!

Wat is de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie?

Ben jij toch niet tevreden over de inhoud van de training? Voldeed het niet aan je verwachting?

Je kan mij binnen 14 dagen na aanschaf met een geldige reden mailen. Samen bekijken we wat de reden is. Wil jij alleen maar een kijkje nemen in de online leeromgeving en je vervolgens afmelden? Dat is niet mogelijk.

Voorwaarde voor een eventuele refund is dat je kan aantonen dat je lessen gevolgd hebt. En je goed kan onderbouwen wat de reden om je geld terug te vragen is.

Samen kijken we naar de beste oplossing.

Meer informatie lees je in de algemene voorwaarden.

ONDERSCHEID JEZELF VAN DE REST EN VOEG
PINTEREST TOE ALS MARKETINGTOOL

 

BESTE PRIJS
éénmalige investering

2500,-  697,- ex BTW

Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf.

TERMIJNBETALING
6 termijnen van

850,-  124,- ex BTW

Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf.

Pinterest is een zeer krachtige marketingtool. Zet het in voor jouw bedrijf!

Copyright PinCreative 2018-2022 lees meer in de algemene voorwaarden en disclaimer

Pin It on Pinterest

Share This