fbpx

Over mij....

HI, Ik ben Arlette

OVER MIJ…

Ik help bedrijven Pinterest in te zetten als effectieve marketingtool. Zodat ze meer resultaat en succes behalen!

Toen ik 5 jaar geleden een eigen babymerk had met daarbij een webshop, startte ik met Pinterest. Mijn eerste pins waren afbeeldingen van speendoekjes en bijtringen. Mijn pinomschrijvingen waren helemaal niet gericht op zoekopdrachten en ik stampte ze vol met hashtags en mijn url. 

Oeps, dat was helemaal niet hoe het moest. Ik besloot me er verder in te verdiepen. Ik pinde een paar van mijn mooiste sfeer-  en lifestylebeelden. (Zie hieronder mijn succesvolle pins). Wat er toen gebeurde was echt zo gaaf! Ik kreeg honderden bezoekers extra naar mijn site en dat niet alleen de producten van de afbeelding werden supervaak verkocht.

Voorbeeld pin 4naturalkids

Wandplankje met kralen eerste pin op Pinterest met succes

Blijkbaar inspireerde ik mensen en gingen ze daardoor sneller over tot de aanschaf! Ik ontdekte dat Pinterest een zeer krachtige marketingtool kan zijn. 

Pinnen op Pinterest inspireert en zet aan tot actie. Inmiddels is het mijn missie om bedrijven te helpen precies dat te kunnen doen. Jouw producten of diensten zo onder de aandacht brengen dat mensen jou als merk en bedrijf gaan herkennen. dat ze uiteindelijk bij jou over gaan tot de aankoop!

Ik weet zeker dat wanneer jij Pinterest op de juiste manier gaat inzetten je meer verkeer naar jouw website zal trekken en je conversies zullen verhogen!

Over mij Ik geloof in de kracht van beelden en in de kracht van Inspireren. Picture credits: Jess waters Unsplash

WAAROM MET MIJ SAMENWERKEN?

HOE KAN IK JE HELPEN...

– Wat wil jij weten?
– Waar kan ik je bij helpen?
– Hoe kan jij met Pinterest meer resultaat behalen?
– Wat zijn jouw doelen?

√ Ik bekijk samen met jou eerst wat je wensen zijn. Wat je precies wilt weten en waar ik je mee kan helpen.

√ Naar aanleiding daarvan kies je de dienst die het best bij je past.

√ Ga daarna zelf met Pinterest aan de slag of laat mij het volledige beheer uit handen nemen.

OVER MIJ...

De afgelopen jaren ben ik eigenaresse geweest van een babymerk. En run ik een online business. Pinterest gebruik ik al jaren zowel privé als zakelijk. En met mooie resultaten. (Bekijk mijn klanten en reviews)

 Inmiddels heb ik van Pinterest mijn expertise gemaakt. Mijn toegevoegde waarde is dat ik weet wat ondernemen inhoudt. Ik kan met je meedenken op allerlei vlakken.

Ik weet dat Pinterest voor meer verkeer en meer omzet kan zorgen.

KWALITEIT

√ Jij wilt waar voor je geld.
Logisch! Ik streef altijd naar het hoogst haalbare.

√ Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent. Dat we samen de resultaten boeken die jij graag wilt.

√ Ik ben professioneel en lever kwaliteit. Ik houd er van om een eerlijk, duidelijk en helder advies te geven.

√ Voor mij is het heel simpel. Je betaalt alleen als je tevreden bent. Kwaliteit voor alles.

KLANTEN

Wat mijn klanten zeggen

“Arlette heeft in zeer korte tijd het Pinterest account van de Meditation Moments App van 0 activiteit tot een zeer actief account weten te maken.

Pinterest is naast onze andere social media kanalen een zeer waardevol kanaal geworden en een nieuw platform waar we mensen kunnen bereiken en meer traffic genereren naar onze website en app downloads.

Wat fijn aan werken met Arlette is dat ze zeer zelfstandig alles oppakt, heel fijn!”

Cindy Koeman

Eigenaar, www.meditationmoments.com

“Arlette heeft ons in korte tijd een effectieve training gegeven over Pinterest. Hierdoor weten we precies waar we op moeten letten en kunnen we dit ook voor onze klanten gaan toepassen. Dank Arlette, van harte aanbevolen!”

Thijs

Eigenaar, Alona Marketing

Afgelopen dinsdag hebben wij een training gehad van Arlette op ons kantoor. Arlette had de training helemaal toegespitst op Riviera Maison, wat heel erg fijn was.

We vonden de training daardoor super inspirerend en heel verhelderend.  Arlette heeft ons alle handvaten gegeven waar wij direct mee aan de slag kunnen!”

Samantha & Clara

Social media experts, Riviera Maison

“Heel fijn zoals Arlette alles met je doorneemt in een adviessessie. Stap voor stap laat ze zien wat je moet doen. Ze helpt je concreet op weg. Na een adviessessie ben je gelijk al een paar stappen verder en weet je goed wat de vervolgstappen zijn. Arlette neemt je op een rustige en duidelijke manier mee in de wereld van Pinterest. Na afloop een fijn document gekregen met advies waar je gelijk mee aan de slag kunt. Echt super hoeveel je al weet na één advies. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Annemarie

Eigenaar, Duurzamekinderkamerstylist.nl

BLOG

In mijn blogs, artikelen en video’s vertel ik je meer over Pinterest, over hoe je Pinterest zakelijk kunt gebruiken. Wat de beste stappen zijn die je kunt nemen en nog veel meer. Lees en bekijk alle Pinterest tips voor bedrijven hieronder!

Pinterest tips voor bedrijven

Pinterest tips voor bedrijven

Pinterest tips voor bedrijven Knallen met Pinterest marketing. Hoe doe je dat? In dit artikel geef ik je de belangrijkste tips. Tips waarmee je meer succes en resultaat haalt met Pinterest als marketingtool. Je bent hier terecht gekomen omdat je interesse hebt in...

Lees meer
Pinterest marketing trends januari

Pinterest marketing trends januari

Pinterest marketing trends januari Als je Pinterest als effectieve en vooral succesvolle marketingtool in wilt zetten, moet je wel weten waarover je iedere maand kunt pinnen. Wat zijn de meest populaire onderwerpen waar mensen naar zoeken? En wat kan je nu het best in...

Lees meer
Zo kan jij video op Pinterest zetten en delen

Zo kan jij video op Pinterest zetten en delen

Video op Pinterest delen zo doe je dat Allereerst is het belangrijk om twee dingen uit elkaar te houden. Je kunt video’s uploaden vanaf je computer of je kunt YouTube video’s delen. Beide zijn vormen van video op Pinterest maar met een groot verschil. In dit blog zal...

Lees meer

Neem contact op

6 + 4 =

Arlette – PinCreative

Herfsttuinlaan
Vleuten
+31 6 4223 2236
info @ pincreative . nl

Checklist downloaden boost jouw business met Pinterest

Schrijf je in en ontvang mijn GRATIS checklist

Ontvang wekelijkse tips voor nog meer succes met Pinterest!

Inschrijving is gelukt! Check je email, ook je spam!

Pin It on Pinterest

Share This