fbpx

Online Pinterest training

Knallen met Pinterest voor jouw bedrijf! Ontdek dé manier voor meer verkeer, naamsbekendheid en verkopen.

Stel je eens voor:

een continue stroom aan bezoekers naar jouw website met een steengoede Pinterest strategie

Pinners op Pinterest zijn op zoek naar mooie, leuke en inspirerende dingen. Ze zijn op zoek naar een droomhuis, droominterieur, droomoutfit, droomreis, droomlijf, droombedrijf, droomrecept, kortom een droomleven!

Zorg dat jij met jouw diensten en producten de oplossing bent naar dat droomleven!

Jouw product, jouw dienst, jouw blog of jouw merk verdient het om gezien te worden. Beelden zeggen meer dan duizend woorden en dat geldt zeker op Pinterest!

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Ben jij klaar voor een continue stroom aan bezoekers naar jouw website?
Pinterest training, e-book, online cursus en meer Ben jij klaar om meer klanten aan te trekken?
Pinterest training, e-book, online cursus en meer Wil jij een groter bereik en meer naamsbekendheid?

Pinterest is the place to be!

Master Pinterest als een pro Online Pinterest training

Dit ben jij:

Groen-vinkje-site-300x300 een ambitieuze ondernemer met een webshop, een blog, een dienst of merk

Groen-vinkje-site-300x300 je gebruikt Pinterest al, er staat een basis maar er mist een succesvolle strategie

Groen-vinkje-site-300x300 jij weet de voordelen van Pinterest voor jouw bedrijf maar je weet niet goed waar je moet beginnen

Groen-vinkje-site-300x300 jij weet dat Pinterest voor jouw bedrijf belangrijk is en voelt dat je er nog veel meer mee kan dan je nu doet

Groen-vinkje-site-300x300 je bent het zat om zelf aan te rommelen. Jij bent toe aan een duidelijk en helder plan van aanpak

Groen-vinkje-site-300x300 je ziet dat Instagram en Facebook niet meer opleveren wat je wilt. Je bent klaar voor een andere manier van groei

” Ik ben dankzij jouw training ruim over de 500k impressies per maand. Best een beetje trots op! Maar het positieve is natuurlijk dat daarmee ook mijn orders zijn vervijfvoudigd”

Michele

Typisch mies trakteren

” Ik ben in maart gestart met de Online Pinterest training. Ondanks dat ik (privé) Pinterest al jaren gebruikte heb ik voor zakelijk gebruik veel nieuwe dingen geleerd van Arlette.

Via de community werden ook nog eens snel mij vragen beantwoord, waardoor ik gelijk weer verder kon met de les. De Online Pinterest training is wat mij betreft echt een aanrader als je wil leren hoe je Pinterest zakelijk voor je kan laten werken.

Gea Simons

Jouw technische coach

De Online Pinterest Training

Deze Online Pinterest training “Master Pinterest als een pro” is geschikt voor jou wanneer jij:

Pin Jij jouw bedrijf met Pinterest wil laten groeien

Pin Een continue stroom van verkeer naar jouw website wil

Pin Grotere naamsbekendheid wil creëren

Pin Hogere omzetten wil behalen

Pin Niet afhankelijk wilt zijn van Instagram en Facebook

Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf.

Pinterest online training - Leer en ontdek alles over Pinterest. De do's and don'ts om jouw bedrijf met Pinterest te laten groeien

” Met onze bedrijfspagina hadden wij behoorlijk wat kijkers per maand naar de foto’s die klanten spontaan en op eigen initiatief op Pinterest hadden gezet. Toen dachten wij, Pinterest is een mooie kans waar wij wat mee kunnen doen.

Eerst heb ik Arlette een tijdje gevolgd op Linkedin en daar zag ik al resultaten van haar werkwijze voorbij komen. Toen zij met de Pinterest community kwam heb ik direct een lidmaatschap afgesloten. In de trainingen geeft Arlette een duidelijke uitleg en kun je stap voor stap werken aan je Pinterest pagina. Dit heeft ons geholpen.

Ook reageert zij enthousiast en snel op vragen. Na de training heeft zij ons zelfs in contact gebracht met een nieuwe klant (bekende Nederlander), waar wij nu het eerste bakeliet schakelmateriaal voor de woonboederij hebben geleverd.

Bedankt Arlette 🙂 “
Erik

De Oude Schakelaar

Wat kan je verwachten
van de Online Pinterest training

Praktisch, doelgericht

u

Snel antwoord bij vragen

Updates en trends

Onbeperkt toegang

Dit krijg je:

PinPraktische, heldere en doelgerichte videolessen voor een professioneel Pinterest-account. Zet binnen een mum van tijd een professioneel account op.

PinNa afloop van een les meteen een opdracht. Alles wat je meteen in de praktijk brengt levert tijd en meteen resultaat op! Aan de slag dus.

PinOntdek dé tools om van jouw Pinterest-account een succes te maken. Het kan echt makkelijker en sneller met handige tools en weetjes! Ik vertel je er alles over.

PinOnbeperkt toegang tot de community waar je alle vragen kan stellen en je van elkaar kan leren. Kom je ergens niet uit, loop je vast of heb je simpelweg een vraag. Binnen 24u altijd een reactie!

PinMeer dan 45 korte en duidelijke videolessen verdeeld over 15 modules. De video’s zijn enorm behapbaar en makkelijk tussendoor te volgen. Hierdoor hoef je geen uren achter elkaar te luisteren.

PinBonusvideo’s werken in Canva en Tailwind. Twee fijne tools die het leven een stuk makkelijker en leuker maken. All for you.

PinMaandelijks Pinterest coachcalls. Exclusief als deelnemer toegankelijk. Pinterest verandert, er komen toffe nieuwe mogelijkheden bij en jij bent altijd als eerste op de hoogte. Ook kan je tijdens deze maandelijkse sessies al jouw vragen stellen.

Pinterest online training met toegang tot De online community van Pinteret

14 modules | 40+ videolessen

Onbeperkt toegang tot de community

Live sessies | Updates

Dit ga je leren:

Groen-vinkje-site-300x300 Hoe je jouw zakelijke account het best opzet en inricht

Groen-vinkje-site-300x300 Zoekwoordenonderzoek voor jouw bedrijf en hoe dit ervoor zorgt dat jouw pins gevonden worden

Groen-vinkje-site-300x300 Borden aanmaken. Alles wat je moet weten om de juiste borden te maken passend bij jouw bedrijf

Groen-vinkje-site-300x300 Pinterest-proof beeld maken. Bepalen welke content je kan gebruiken. Video’s, carrousel pins, productpins en de statische pins. Je leert hoe je de beste pins maakt

Groen-vinkje-site-300x300 Een goede strategie. Met onder andere hoevaak je kan pinnen en wat je wel/niet moet pinnen

Groen-vinkje-site-300x300 Statistieken lezen. Meten = weten. Welke cijfers zijn belangrijk en wat betekenen ze

Groen-vinkje-site-300x300 Adverteren op Pinterest. Hoe werkt adverteren op Pinterest? Wat is belangrijk en wat kan je verwachten

Groen-vinkje-site-300x300 Werken met Canva en een plannertool. Maak het jezelf makkelijk. Leer hoe je Canva gebruikt. Templates maakt en een plannertool gebruikt voor sneller resultaat

Na het volgen van de online training
“Master Pinterest als een pro” 

Heb jij dé manier in handen om jouw Pinterest-account voor je te laten werken

Weet je precies wat je moet doen om meer resultaat te behalen

Weet jij hoe je pins creëert die zorgen voor meer betrokkenheid en linkkliks naar je website

Heb jij een strategie voor jouw bedrijf die ervoor zorgt dat je dagelijks op een zo efficiënt en makkelijk mogelijke manier pint

 Zie jij de bezoekersaantallen naar jouw website wekelijks groeien

 Worden jouw pins aan duizenden (variërend van 50.000 tot 1.000.000+) mensen getoond

Start meteen en laat jouw bedrijf groeien met Pinterest

Het resultaat: meer bezoekers, meer naamsbekendheid en bereik potentiële klanten

“De pinterest-training met Arlette was een eye-opener van de mogelijkheden die Pinterest kan bieden voor ons als bedrijf. 

Daarbij maakt dat het één op één contact, de persoonlijke touch en haar enthousiasme aanstekelijk werkt en voor ons een reden was om er meteen mee aan de slag te gaan.
Binnen een maand zagen wij al een stijgende lijn op alle vlakken. Kortom, een leerzame training met een superleuk resultaat!”
Nique en Annemiek

MiekinVorm

De online Pinterest training “Master Pinterest als een pro”

De Pinterest training “Master Pinterest als een pro” is inclusief:

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving met videolessen, werkboeken en meer. Beschikbaar wanneer jij dat wilt, 24/7 € 597,-

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Onbeperkt lidmaatschap van de Pinterest community “PinCreatives” De privé, besloten omgeving voor deelnemers van deze training. Leer van elkaar en stel je vragen. Jaarlijkse waarde  997,-

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Maandelijkse live Pinterest coachcalls voor alle deelnemers. De plek waar je up-to-date blijft rondom Pinterest en waar jij al je vragen aan mij kan stellen. Zo maak je veel sneller stappen en groei je nog sneller! Jaarlijkse waarde € 1497,-

Extra bonussen:

 E-book dé handleiding van Pinterest van PinCreative. Een fijn naslagwerk inclusief vele voorbeelden.
 Werken in Tailwind + bonus 100 gratis pins bij inschrijving Tailwind.
 Videoles werken in Canva inclusief 100 GRATIS templates voor Pinterest-proof beeld.


Heb jij tijdens deze online Pinterest cursus een vraag?
Ik (Arlette) reageer altijd snel en help je graag verder.

👉 Inclusief live masterclass: 14 januari 2021
Start het nieuwe jaar goed. Schrijf je alvast in!

BESTE PRIJS
éénmalig

497,- ex BTW

Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf.

3 TERMIJNEN
van

174,- ex BTW

Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf.

“Arlette van PinCreative is een enthousiaste ondernemer! Zij heeft Art Detective Gallery tijdens de training goede handvatten gegeven om op een inspirerende manier met Pinterest aan de slag te gaan.

Deze training heeft ons goede inzichten gegeven om Pinterest op een gestructureerde en slimme manier als zoekmachine in te zetten. Verder hebben wij het als positief ervaren dat PinCreative actief meedenkt hoe je met jouw bedrijf Pinterest het meest effectief gebruikt.”

Arlette

Eigenaar, ArtDetective

In de video vertelt Marieke over haar ervaring met de online Pinterest training. 

Marieke

Eigenaar, Mariekke Vintage Design

Hi, Ik ben Arlette

Ik geloof in de kracht van beelden én in de kracht van inspireren. Pinterest is hét inspiratie platform! Toen ik nog een webshop met eigen babymerk runde had ik niet veel tijd om alle kanalen bij te houden.

Bij Pinterest dacht ik: Nee, niet nog een socialmediakanaal om bij te houden. GOED NIEUWS Pinterest is géén social media. Het is een zoekmachine en biedt ondernemers zoals jij zoveel mogelijkheden en kansen. Dat heb ik gemerkt voor mijn shop.

Daarom wil ook zo graag jou helpen met het optimaal inzetten van Pinterest voor jouw bedrijf. 

Zie ik je in de online Pinterest community?

Arlette heeft in zeer korte tijd het Pinterest account van de Meditation Moments App van 0 activiteit tot een zeer actief account weten te maken.

Pinterest is naast onze andere social media kanalen een zeer waardevol kanaal geworden en een nieuw platform waar we mensen kunnen bereiken en meer traffic genereren naar onze website en app downloads.

Wat fijn aan werken met Arlette is dat ze zeer zelfstandig alles oppakt, heel fijn!

Cindy Koeman & Michael Pilarczyk

Mede-Eigenaar, MeditationMomentsApp

“Afgelopen dinsdag hebben wij een training gehad van Arlette op ons kantoor. Arlette had de training helemaal toegespitst op Riviera Maison, wat heel erg fijn was.

We vonden de training daardoor super inspirerend en heel verhelderend.  Arlette heeft ons alle handvaten gegeven waar wij direct mee aan de slag kunnen!”

Samantha & Clara

Social media experts, Riviera Maison

“Wat ik heel fijn vond aan de 1-op-1 Pinterest-training van Arlette was de persoonlijke aandacht die zij kon geven aan ons en aan ons merk NPO Zapp/NPO Zappelin.

Ze had dit heel goed voorbereid en kwam met fijne op maat gemaakte-adviezen waar we veel aan hadden. Nu na tweeënhalve maand zien we de cijfers met grote snelheid stijgen. Ik zou deze training zeker adviseren voor zowel ondernemers als grote merken!”

Saskia

Content coördinator online NPO Zapp & NPO Zappelin, www.zapp.nl & www.zappelin.nl

“Heel fijn zoals Arlette alles met je doorneemt in een adviessessie. Stap voor stap laat ze zien wat je moet doen. Ze helpt je concreet op weg. Na een adviessessie ben je gelijk al een paar stappen verder en weet je goed wat de vervolgstappen zijn. Arlette neemt je op een rustige en duidelijke manier mee in de wereld van Pinterest. Na afloop een fijn document gekregen met advies waar je gelijk mee aan de slag kunt. Echt super hoeveel je al weet na één advies. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Annemarie

Eigenaar, Duurzamekinderkamerstylist.nl

“Ik schrijf deze testimonial een uur nadat Arlette is vertrokken. Over de resultaten van de workshop kan ik nu nog niet zoveel zeggen, maar ik heb er heel veel vertrouwen in dat het onze platformen een enorme boost gaat geven.

Arlette weet met heel veel feiten en enthousiasme te vertellen wat Pinterest voor je bedrijf kan betekenen. Geen vaag verhaal, maar hele concrete tips hoe Pinterest je bedrijf een boost kan geven.

Ze is nog niet de deur uit of onze redactie staat te poppelen om aan de slag te gaan. Als ik meer kan zeggen over de resultaten over een paar maanden dan stuur ik haar die meteen door!

Sarah

Eigenaar, www.theperfectwedding.nl & www.minime.nl

Veelgestelde vragen:

Waar kan ik bestellen?
Je kan “Master Pinterest als een pro” via mijn website www.pincreative.nl bestellen. Vervolgens kom je op een betaalpagina.
Volg daarna de instructies die je per mail ontvangt.

Met de inlogggevens die verstuurd zijn via de mail kom je bij een beveiligde leeromgeving.

Voor wie is deze training NIET geschikt?
Voor iedereen die heel snel resultaat wil, voor diegene die denkt zonder enige vorm van inzet resultaat te behalen. Pinterest is een lange termijn marketing tool. Resultaten komen vaak pas na 3 tot 6 maanden!

Is de informatie in deze training anders dan tijdens je 1 op 1 trainingen?
Het grootste verschil is dat ik je via de online training alles met videolessen laat zien. Dan moet je zelf aan de slag een DIY dus. De 1 op 1 training is op maat en hierbij geef ik je dus ook echt gerichte tips die van toepassing zijn op jouw bedrijf. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alles te vragen in real-life. En schrijf ik een complete Pinterest strategie.

Hoe snel zie ik resultaat?
Dit is afhankelijk van heel veel verschillende factoren. De tijd die jij er in stopt, de branche waarin jouw bedrijf zich bevindt, de afbeeldingen die je maakt en pint. PinCreative is op geen enkele manier aansprakelijk voor de resultaten. (Zie voorwaarden)

Hoe krijg ik toegang tot de community?
Zodra je de betaling hebt gedaan, krijg je een mail met daarin inloggegevens voor de online leeromgeving. Dit is gelijk ook de community. Je kan hier vragen stellen, jezelf voorstellen en meteen aan de slag!

Waarom moet ik eerst inloggen?
Ik heb enorm mijn best gedaan om enorm waardevolle lessen te maken. Deze geef ik dan ook niet zo maar weg. Ik heb daar veel tijd en energie in gestoken. Deze kennis is niet gratis en daarom bevind het zich achter een login. Gratis is er voldoende op mijn website te vinden.

Is deze training ook geschikt voor mij als kleine ondernemers of zzp’er?
Absoluut! Iedereen met een product of dienst kan gebruik maken van Pinterest. Mijn online training is de manier om aan de juiste kennis over Pinterest te komen.

Is het e-book uit de cursus ook verkrijgbaar op papier?
Het e-book is alleen als PDF verkrijgbaar er is nog geen Pinterest boek op papier. Wie weet in de toekomst. Maar je kan het e-book zelf uitprinten.

Krijg ik een factuur?
Ja, deze ontvang je na betaling als PDF in je inbox. Check je spam map!!

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?
Ja, je mag met opgave van reden mij binnen 14 dagen na aanschaf een mailtje sturen. Dan bespreken we het en krijg jij het geld terug.

Meer info lees je in de algemene voorwaarden.

Twijfel je?
Blijf je concurrentie voor en start meteen.

14-dagen niet-goed-geld-terug garantie

 

BESTE PRIJS

497,- ex BTW

Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf.

3 TERMIJNEN

174,- ex BTW

Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf.

Pinterest is een zeer krachtige marketingtool. Zet het in voor jouw bedrijf!

Copyright PinCreative 2018-2020 lees meer in de algemene voorwaarden en disclaimer

Pin It on Pinterest

Share This