Online Pinterest training

Knallen met Pinterest voor jouw bedrijf! Ontdek dé manier voor meer verkeer, naamsbekendheid en verkopen.

Stel je eens voor:

een continue stroom aan bezoekers naar jouw website met een steengoede Pinterest strategie

Dat is toch wat jij wilt?

Pinners op Pinterest zijn op zoek naar mooie, leuke en inspirerende dingen. Ze zijn op zoek naar een droomhuis, droominterieur, droomoutfit, droomreis, droomlijf, droombedrijf, droomrecept, kortom een droomleven! 

Wil jij een continue stroom aan bezoekers naar jouw website? Dan moet je zorgen dat jij met jouw diensten en producten dé oplossing bent naar dat droomleven! 

Jouw product, jouw dienst, jouw blog of jouw merk verdient het namelijk om gezien te worden. En omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden, is Pinterest dé online marketingtool om jouw bedrijf een extra boost te geven!

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Ben jij klaar voor een continue stroom aan bezoekers naar jouw website?
Pinterest training, e-book, online cursus en meer Ben jij klaar om meer klanten aan te trekken?
Pinterest training, e-book, online cursus en meer Wil jij een groter bereik en meer naamsbekendheid
Pinterest training, e-book, online cursus en meer Ben jij klaar om te adverteren zonder er bergen met geld aan uit te geven?

Pinterest is the place to be en ik leer je hoe!

 

Knallen met Pinterest de online Pinterest training

JIJ HERKENT JEZELF HIERIN:

Groen-vinkje-site-300x300 jij bent een ambitieuze ondernemer met een webshop, een blog, een dienst of merk

Groen-vinkje-site-300x300 jij mist een constante stroom aan verkeer en bezoekers naar je website

Groen-vinkje-site-300x300 jij hebt moeite om aan klanten te komen.

Groen-vinkje-site-300x300 jouw bereik op Instagram en Facebook is dramatisch verminderd en je hebt er geen plezier meer in

Groen-vinkje-site-300x300 jij bent het aanrommelen helemaal zat en bent klaar voor meer klanten

Groen-vinkje-site-300x300 jij wil niet meer afhankelijk zijn van social media en bent klaar voor een andere manier van groei

De Online Pinterest Training

Er is een andere manier. Een manier om wel die stroom aan klanten te krijgen. Meer verkeer, naamsbekendheid en groei! Het kan met Pinterest marketing.

Deze Online Pinterest training “Master Pinterest als een pro” is geschikt voor jou wanneer jij:

Pin Jouw bedrijf met Pinterest wil laten groeien

Pin Een continue stroom van verkeer naar jouw website wil

Pin Online zichtbaar én vooral beter vindbaar wilt worden

Pin Grotere naamsbekendheid wil creëren

Pin Hogere omzetten wil behalen

Pin Niet afhankelijk wilt zijn van Instagram, Facebook of andere social media kanalen

* Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf 

PinCreative Pinterest marketing voor jouw bedrijf

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER MIJN PINTEREST TRAINING

” Ik ben dankzij jouw training ruim over de 500k impressies per maand. Best een beetje trots op! Maar het positieve is natuurlijk dat daarmee ook mijn orders zijn vervijfvoudigd”

Michele

Typisch mies trakteren

” Ik ben in maart gestart met de Online Pinterest training. Ondanks dat ik (privé) Pinterest al jaren gebruikte heb ik voor zakelijk gebruik veel nieuwe dingen geleerd van Arlette.

Via de community werden ook nog eens snel mij vragen beantwoord, waardoor ik gelijk weer verder kon met de les. De Online Pinterest training is wat mij betreft echt een aanrader als je wil leren hoe je Pinterest zakelijk voor je kan laten werken.

Gea Simons

Jouw technische coach

” Met onze bedrijfspagina hadden wij behoorlijk wat kijkers per maand naar de foto’s die klanten spontaan en op eigen initiatief op Pinterest hadden gezet. Toen dachten wij, Pinterest is een mooie kans waar wij wat mee kunnen doen.

Eerst heb ik Arlette een tijdje gevolgd op Linkedin en daar zag ik al resultaten van haar werkwijze voorbij komen. Toen zij met de Pinterest community kwam heb ik direct een lidmaatschap afgesloten. In de trainingen geeft Arlette een duidelijke uitleg en kun je stap voor stap werken aan je Pinterest pagina. Dit heeft ons geholpen.

Ook reageert zij enthousiast en snel op vragen. Na de training heeft zij ons zelfs in contact gebracht met een nieuwe klant (bekende Nederlander), waar wij nu het eerste bakeliet schakelmateriaal voor de woonboederij hebben geleverd.

Bedankt Arlette 🙂 “
Erik

De Oude Schakelaar

Dit kan je verwachten van de Online Pinterest training

Praktisch en doelgericht

u

Snel antwoord bij vragen

Updates en trends

Onbeperkt toegang

DIT KRIJG JE WANNEER JE INVESTEERT IN MIJN PINTEREST TRAINING :

PinPraktische, heldere en doelgerichte videolessen voor een professioneel Pinterest-account. Zet binnen een mum van tijd een professioneel Pinterest account op.

PinNa afloop van een les meteen een opdracht. Alles wat je meteen in de praktijk brengt levert meteen resultaat en meer vrije tijd op! Aan de slag dus.

PinOntdek dé tools om van jouw Pinterest-account een succes te maken. Het kan echt makkelijker en sneller met handige tools en weetjes! Ik vertel je er alles over in mijn Pinterest training.

PinOnbeperkt toegang tot de community waar je alle vragen kan stellen en je van elkaar kan leren. Kom je ergens niet uit, loop je vast of heb je simpelweg een vraag? Binnen 24u altijd een reactie!

PinMeer dan 45 korte en duidelijke videolessen verdeeld over 14 modules. Geen urenlang spenderen aan het beluisteren van lastige video’s. Mijn Pinterest training bevat behapbare video’s die je makkelijk tussen de bedrijven door kunt volgen. Op jouw tempo.

PinBonusvideo’s werken in Canva en Tailwind. Twee fijne tools die het leven een stuk makkelijker en leuker maken. All for you.

PinMaandelijks Pinterest coaching calls. Exclusief voor deelnemers! Pinterest verandert, er komen toffe nieuwe mogelijkheden bij en jij bent altijd als eerste op de hoogte. Tijdens deze maandelijkse sessies kun jij al jouw vragen stellen.

Pinterest online training met toegang tot De online community van Pinteret

In 3 stappen naar meer succes & resultaat!

DIT LEER JIJ TIJDENS DE “MASTER PINTEREST ALS EEN PRO” TRAINING

Opzet

Groen-vinkje-site-300x300Zakelijke account opzetten en inrichten

Groen-vinkje-site-300x300 Zoekwoorden-onderzoek voor jouw bedrijf en hoe dit ervoor zorgt dat jouw pins gevonden worden

Groen-vinkje-site-300x300 Borden aanmaken. Alles wat je moet weten om de juiste borden te maken passend bij jouw bedrijf

Creatie

Groen-vinkje-site-300x300Breng in kaart welke content jij hebt op jouw website. Waar kan jij met pins naar verwijzen. Jouw producten, diensten, blogs, video’s, opt-in pagina’s enz.

Groen-vinkje-site-300x300 Bepalen welke pintypes je kan gebruiken. Video’s, carrousel pins, productpins en statische pins.

Groen-vinkje-site-300x300 Pinterest-proof beeld maken. Jij leert hoe je het best pins maakt voor meer verkeer, naamsbekendheid en conversies

Implementatie

Groen-vinkje-site-300x300 Een goede strategie. Met onder andere hoevaak je kan pinnen en wat je wel/niet moet pinnen

Groen-vinkje-site-300x300 Statistieken lezen. Meten = weten. Welke cijfers zijn belangrijk voor jouw bedrijf en wat betekenen ze precies

Groen-vinkje-site-300x300 Adverteren op Pinterest. Hoe werkt adverteren op Pinterest? Moet ik er geld aan uitgeven? Wat is belangrijk en wat kan je verwachten

Groen-vinkje-site-300x300 Werken met Canva en een plannertool. Maak het jezelf makkelijk. Je leert niet alleen hoe je easy-peasy templates kunt maken met Canva, maar ook hoe je sneller resultaten behaalt door het inzetten van een goede plannertool.

Na het volgen van de online training
“Master Pinterest als een pro” 

Heb jij dé manier in handen om jouw Pinterest-account voor je te laten werken

Weet je precies wat je moet doen om meer resultaat te behalen. Organisch en met advertenties

Weet jij hoe je pins creëert die zorgen voor meer betrokkenheid en linkkliks naar je website

Heb jij een strategie voor jouw bedrijf die ervoor zorgt dat je dagelijks op een zo efficiënt en makkelijk mogelijke manier pint

 Zie jij de bezoekersaantallen naar jouw website wekelijks groeien

 Worden jouw pins aan duizenden (variërend van 50.000 tot 1.000.000+) mensen getoond

Start meteen en laat jouw bedrijf groeien met Pinterest

Het resultaat: meer bezoekers, meer naamsbekendheid en bereik potentiële klanten

“De pinterest-training met Arlette was een eye-opener van de mogelijkheden die Pinterest kan bieden voor ons als bedrijf. 

Daarbij maakt dat het één op één contact, de persoonlijke touch en haar enthousiasme aanstekelijk werkt en voor ons een reden was om er meteen mee aan de slag te gaan.
Binnen een maand zagen wij al een stijgende lijn op alle vlakken. Kortom, een leerzame training met een superleuk resultaat!”
Nique en Annemiek

MiekinVorm

” Een half jaar geleden ben ik gestart met de Pinterest training van Arlette. 

Ik ben actief met de training aan de slag gegaan en zie een stijgende lijn in volgers op Pinterest en nieuwsbrief inschrijvers. En deze week kreeg ik een telefoontje van een nieuwe klant die mij had ontdekt op Pinterest!

De opdrachten en filmpjes zijn helder en duidelijk uitgelegd. Arlette deelt een erg fijne canva tip waar ik veel tijd mee heb bespaard. Het kan vaak zoveel sneller en makkelijker als je weet hoe het ook kan.

Ik vond de maandelijkse masterclasses erg fijn. Arlette denkt dan echt met je mee en beantwoord elke vraag op een fijne en duidelijke manier waar je mee vooruit kunt. 

Wat ik ook erg waardevol vind is dat je altijd bij de onine lessen kunt. Ik volg nu een andere training  bij een andere coach waar je alleen 4 maanden in de lessen met video’s kunt en dat vind ik een gemis, want ik onthoud niet alles in een keer. Bij de Pinterest training van Arlette kan ik het zo vaak herhalen wanneer ik wil. 

O ja… waarom ik ook erg enthousiast geworden ben over Pinterest is dat meerdere pins van mij het super goed doen. Elke dag ontdekken nieuwe volgers mij, terwijl ik al een paar maanden geen nieuwe pins meer heb gemaakt. Blij dat ik me deze training gegund heb!”

Els van Dongen

Eigenaar, Geloof in jezelf

“Afgelopen maanden heb ik de cursus bij Arlette gevolgd. Ik was echt een leek op het gebied van Pinterest maar zag wel heel veel kansen om een breder publiek te trekken voor mijn bedrijf. Het was hierom essentieel om een makkelijk toegankelijke cursus te volgen. Die voor iedereen eenvoudig is uitgelegd en direct toepasbaar zou zijn.

Arlette bood naast de modules volop de mogelijkheid om je vragen te stellen en om feedback te vragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in een korte tijd de in’s en out’s eigen heb gemaakt.

Ik kijk er dan ook met volle tevredenheid op terug en kan iedereen van harte deze cursus aanbevelen.”

Judith den Ouden

Eigenaar, Kinderfavorites

Dit krijg jij! 

De Pinterest training “Master Pinterest als een pro” is inclusief deze extra’s, speciaal voor jou:

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving met videolessen en werkboeken. 24/7 Beschikbaar, op de momenten wanneer jij dat wilt. Leren in je eigen tijd en tempo. Waarde: € 597,-

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Cursus Adverteren op Pinterest. Ontdek hoe adverteren op Pinterest werkt. Leer de belangrijkste instellingen, campagne mogelijkheden en pintypes. Waarde: € 239,-

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Onbeperkt lidmaatschap van de Pinterest community “PinCreatives”. Dit is de besloten privé omgeving voor deelnemers van deze training. Leer met en van elkaar. Jaarlijkse waarde  997,-

Pinterest training, e-book, online cursus en meer Maandelijkse live Pinterest coaching calls voor alle deelnemers. De plek waar je up-to-date blijft rondom Pinterest en waar jij al je vragen aan mij kan stellen. Zodat jij sneller stappen gaat maken en sneller gaat groeien! Jaarlijkse waarde € 1497,-

Extra bonussen:

 E-book dé handleiding van Pinterest van PinCreative. Een fijn naslagwerk inclusief vele voorbeelden

 Werken in Tailwind + bonus 100 gratis pins bij inschrijving Tailwind

 Videoles werken in Canva inclusief 100 GRATIS templates voor Pinterest-proof beeld

Heb jij tijdens deze training een vraag? Ik (Arlette) help je altijd persoonlijk weer verder!

DIT IS JOUW INVESTERING IN JOUW BEDRIJF:

Kies voor de beste prijs en investeer eenmalig €697,- exclusief BTW.
Heb jij niet de financiële middelen om in één keer te investeren? Verspreid jouw investering dan over 3 betaal termijnen van €239,- exclusief BTW, per termijn. 

 

Meestgekozen

BESTE PRIJS
éénmalige investering van

€697,- ex BTW

Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf.

3 TERMIJNEN
van

€239,- ex BTW

Niet-goed-geld-terug garantie.
14 dagen na aanschaf.

WAT TEVREDEN KLANTEN ZEGGEN:

“Arlette van PinCreative is een enthousiaste ondernemer! Zij heeft Art Detective Gallery tijdens de training goede handvatten gegeven om op een inspirerende manier met Pinterest aan de slag te gaan.

Deze training heeft ons goede inzichten gegeven om Pinterest op een gestructureerde en slimme manier als zoekmachine in te zetten. Verder hebben wij het als positief ervaren dat PinCreative actief meedenkt hoe je met jouw bedrijf Pinterest het meest effectief gebruikt.”

Arlette

Eigenaar, ArtDetective

In de video vertelt Marieke over haar ervaring met de online Pinterest training. 

Marieke

Eigenaar, Mariekke Vintage Design

Hi, Ik ben Arlette

Als creatief en erg visueel ingesteld persoon, geloof ik in de kracht van beelden én in de kracht van inspireren. Ik geloof in Pinterest als marketingtool voor jouw bedrijf. Waarom? Omdat Pinterest hét perfecte inspiratie platform is en al vanaf het begin mijn “Happy Place” is. 

En weet je, in eerste instantie dacht ik toen ik mijn baby merk runde: “Oh nee he, wéér een social mediakanaal om bij te houden.”

Maar ik heb GOED NIEUWS! Pinterest is géén social media. Het is een zoekmachine! Een zoekmachine die ondernemers zoals jij en ik zoveel mogelijkheden en kansen biedt!

Ik heb het zelf ondervonden met mijn baby webshop en na jarenlange onderzoek en kennis vergaren, wil ik nu ook jou graag helpen met het optimaal inzetten van Pinterest voor jouw bedrijf

Zie ik je in de online Pinterest community?

SUCCESVERHALEN VAN TEVREDEN KLANTEN

Arlette heeft in zeer korte tijd het Pinterest account van de Meditation Moments App van 0 activiteit tot een zeer actief account weten te maken.

Pinterest is naast onze andere social media kanalen een zeer waardevol kanaal geworden en een nieuw platform waar we mensen kunnen bereiken en meer traffic genereren naar onze website en app downloads.

Wat fijn aan werken met Arlette is dat ze zeer zelfstandig alles oppakt, heel fijn!

Cindy Koeman & Michael Pilarczyk

Mede-Eigenaar, MeditationMomentsApp

“Afgelopen dinsdag hebben wij een training gehad van Arlette op ons kantoor. Arlette had de training helemaal toegespitst op Riviera Maison, wat heel erg fijn was.

We vonden de training daardoor super inspirerend en heel verhelderend.  Arlette heeft ons alle handvaten gegeven waar wij direct mee aan de slag kunnen!”

Samantha & Clara

Social media experts, Riviera Maison

“Wat ik heel fijn vond aan de 1-op-1 Pinterest-training van Arlette was de persoonlijke aandacht die zij kon geven aan ons en aan ons merk NPO Zapp/NPO Zappelin.

Ze had dit heel goed voorbereid en kwam met fijne op maat gemaakte-adviezen waar we veel aan hadden. Nu na tweeënhalve maand zien we de cijfers met grote snelheid stijgen. Ik zou deze training zeker adviseren voor zowel ondernemers als grote merken!”

Saskia

Content coördinator online NPO Zapp & NPO Zappelin, www.zapp.nl & www.zappelin.nl

“Heel fijn zoals Arlette alles met je doorneemt in een adviessessie. Stap voor stap laat ze zien wat je moet doen. Ze helpt je concreet op weg. Na een adviessessie ben je gelijk al een paar stappen verder en weet je goed wat de vervolgstappen zijn. Arlette neemt je op een rustige en duidelijke manier mee in de wereld van Pinterest. Na afloop een fijn document gekregen met advies waar je gelijk mee aan de slag kunt. Echt super hoeveel je al weet na één advies. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Annemarie

Eigenaar, Duurzamekinderkamerstylist.nl

“Ik schrijf deze testimonial een uur nadat Arlette is vertrokken. Over de resultaten van de workshop kan ik nu nog niet zoveel zeggen, maar ik heb er heel veel vertrouwen in dat het onze platformen een enorme boost gaat geven.

Arlette weet met heel veel feiten en enthousiasme te vertellen wat Pinterest voor je bedrijf kan betekenen. Geen vaag verhaal, maar hele concrete tips hoe Pinterest je bedrijf een boost kan geven.

Ze is nog niet de deur uit of onze redactie staat te poppelen om aan de slag te gaan. Als ik meer kan zeggen over de resultaten over een paar maanden dan stuur ik haar die meteen door!

Sarah

Eigenaar, www.theperfectwedding.nl & www.minime.nl

Veelgestelde vragen over de Online Pinterest training

Waar kan ik bestellen?

Je kan “Master Pinterest als een pro” via deze link bestellen. Je komt vervolgens op een betaalpagina terecht waar je je betaling kunt voltooien. Volg daarna de instructies die je per mail ontvangt.

Met de inlogggevens die verstuurd zijn via de mail kom je bij een beveiligde leeromgeving en kun je starten met de training.

Zijn de live sessies nodig om te volgen?

Nee, het is een extra service van mij. Zodat jij iedere maand op de hoogte bent van de nieuwste mogelijkheden en trends. Daarbij is het de kans om vragen aan mij te stellen.

Maar je kan de training ook helemaal volgen in je eigen tijd en tempo in de online leeromgeving. Je hebt onbeperkt toegang en kan er 24/7 in!

Voor wie is deze training NIET geschikt?

Wil jij zonder inzet heel snel resultaat? Dan kan je deze training beter niet volgen. En dan is Pinterest niet de tool voor jou.

Pinterest is een lange termijn marketing. Resultaten zijn vaak pas na 3 tot 6 maanden zichtbaar te meten!

Wil jij groeien met jouw bedrijf? Dan zal je er ook tijd en energie in moeten steken!

Is de informatie in deze training anders dan tijdens je 1 op 1 trainingen?

Het grootste verschil is dat ik je via de online training alles met videolessen laat zien. Vervolgens ga jij zelf aan de slag een DIY dus. Ik ben er ter ondersteuning in de community en tijdens de live Q&A sessies.

De 1 op 1 training is op maat en hierbij geef ik je dus ook echt gerichte tips die van toepassing zijn op jouw bedrijf.

Ik maak een stappenplan, zoekwoordenonderzoek en leer je alles heel gericht aan. Daarnaast kijk ik ook naar de website en naar de content mogelijkheden. 

Daarnaast heb je de mogelijkheid om in real-life al jouw vragen te stellen.

Hoe snel zie ik resultaat?

Dit is afhankelijk van heel veel verschillende factoren. Denk hierbij aan de tijd die jij erin stopt, de branche waarin jouw bedrijf zich bevindt, maar ook de afbeeldingen die je maakt en pint. 

PinCreative is op geen enkele manier aansprakelijk voor de resultaten. (Zie voorwaarden)

Hoe krijg ik toegang tot de community?

Zodra je de betaling hebt gedaan, krijg je een mail met daarin inloggegevens voor de online leeromgeving. Dit is ook gelijk de community waar je vragen kunt stellen, jezelf kunt voorstellen en meteen aan de slag kunt met andere gelijkgestemden.

Waarom moet ik eerst inloggen?

Ik heb mijn uiterste best gedaan om ontzettend waardevolle lessen voor jou te maken. Omdat ik met mijn kennis veel tijd en energie in deze training heb gestoken, kan ik dit niet gratis op een presenteerblaadje weggeven.

Dan doe ik mijzelf en ook jou tekort. Mijn waardevolle Pinterest lessen bevinden zich daarom achter een login. Gratis is er voldoende op mijn website te vinden.

Is deze training ook geschikt voor mij als kleine ondernemer of zzp’er?

Absoluut!

Iedereen met een product of dienst kan gebruik maken van Pinterest. Mijn online training is dé manier om de juiste kennis over Pinterest te vergaren.

Of je nu een zzp’er bent, een kleine ondernemer, online marketeer bent bij een bedrijf of als social media manager beheerklussen doet. Iedereen die zijn kennis over Pinterest wil vergroten is hier aan het juiste adres!

Is deze training ook geschikt voor mij als VA of online marketeer?

Jazeker! Je leert alles van Pinterest. En bent hierna ook zeker in staat om voor een bedrijf Pinterest uit handen te nemen. 

Dus wil jij Pinterest gaan toevoegen aan jouw diensten? Dan is deze training zeker geschikt.

Krijg ik een factuur?

Ja, na betaling ontvang je jouw factuur als PDF in je mailbox. Check je spam map!!

Wat is de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie?

Ben jij toch niet tevreden over de inhoud van de training? Voldeed het niet aan je verwachting?

Je kan mij binnen 14 dagen na aanschaf met een geldige reden mailen. Samen bekijken we wat de reden is. Wil jij alleen maar een kijkje nemen in de online leeromgeving en je vervolgens afmelden? Dat is niet mogelijk.

Voorwaarde voor een eventuele refund is dat je kan aantonen dat je lessen gevolgd hebt. En je goed kan onderbouwen wat de reden om je geld terug te vragen is.

Samen kijken we naar de beste oplossing.

Meer informatie lees je in de algemene voorwaarden.

TWIJFEL JE NOG?
BLIJF JE CONCURRENTIE VOOR EN START NU!

 

*14-dagen niet-goed-geld-terug garantie

 

Meestgekozen

EÉNMALIGE
INVESTERING

€697,- ex BTW

INVESTERING VERSPREID OVER 3 TERMIJNEN

€239,- ex BTW

Pinterest is een zeer krachtige marketingtool. Zet het in voor jouw bedrijf!

Copyright PinCreative 2018-2020 lees meer in de algemene voorwaarden en disclaimer

Pin It on Pinterest

Share This