Inspirerende video voor ondernemers bekijk en laat je motiveren door de meest geweldige sprekers, acteurs en beroemdheden

Inspirerende video voor ondernemers!

Iedere dag bekijk ik wel een inspirerende video voor ondernemers op youtube. Of beluister ik een podcast. Omdat ik deze video’s heel nuttig vind wil ik deze graag met jullie gaan delen.

Succesvol zijn

Of je nu een eigen bedrijf hebt, een webshop runt, succesvol blogt of een online marketeer bent. In jouw vakgebied wil jij succesvol zijn. Maar om dat te kunnen zijn heb je een aantal vaardigheden nodig. In deze video’s komen de meest geweldige sprekers, acteurs, beroemdheden en goeroes aan het woord.

Al van deze beroemdheden hebben ieder zo hun wijze lessen en woorden. Ze raken mij, geven mij energie om door te zetten en geven mij een soort boost van energie als ik even minder gemotiveerd ben. 

Iedere week

Vanaf nu ga ik iedere week een video met jullie delen. Op het gebied van succes, geld verdienen, ondernemen, zelfverzekerdheid, mindset, groei en nog veel meer. Zodat ook jij de kracht van deze video’s kunt ontdekken. Buiten het feit dat deze video’s dat doen vind ik het ook gewoon bijzonder om naar te kijken en luisteren.

Fan

Ik ben groot fan van mensen zoals Mel Robbins, Simon Sinek, Tony Robbins, Michael Pilarczyk, Will Smith, Oprah Winfrey en nog veel meer. Het zijn rolmodellen, de manier waarop ze in het leven staan en hun eigen visie hebben. Ze hebben zulke interessante dingen te melden die mij iedere dag weer opnieuw inspireren en helpen.

#video 1

De allereerste inspirerende video die ik graag met je wil delen is er één van Evan Carmichael. Hij maakt compilaties van beroemdheden met wijze lessen en woorden. (Je kunt hem op youtube volgen.) Naast deze video heeft hij er echt mega veel gemaakt. Dus je kunt je hart ophalen!

Genoeg geschreven ga zelf maar kijken!

Bij deze de inspirerende video voor ondernemers zoals jij! Laat me weten of jij al video’s en/of podcasts bekijkt en luistert. Misschien heb jij een favoriete inspirator. Ik ben benieuwd en reageren kan altijd onder dit artikel of stuur mij een mailtje.

Enjoy!
Liefs,

Arlette

(Deze video is in het Engels je kunt proberen via youtube Nederlands te ondertitelen mocht je dat willen)

Pinterest business boost checklist

Vergroot jouw Pinterest kennis

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en download de checklist

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijving is gelukt! Check je email, ook je spam!!

Pin It on Pinterest

Share This