fbpx

PinCreative pinterest diensten

Boost jouw business met Pinterest. Krijg een continue stroom aan bezoekers naar jouw site. Inspireer en laat jouw prachtige producten of diensten zien!

Pinterest diensten

Pinterest Online Training DIY

Online Pinterest training

Pinterest Training op maat Online-sessie

Pinterest training op maat

PINTEREST TRAINING OPTIES

1 op 1 Pinterest Training

TIJDELIJK OOK ONLINE BESCHIKBAAR
895
  • Live Pinterest online training sessie
  • Samen optimaliseren we het Pinterest account
  • Ook geschikt voor groepen
  • Geschikt voor bedrijven, merken en ondernemers, online marketeers, social media managers
  • Inclusief DIY-ONLINE training
  • Eénmalig bedrag
  • Extra:
  • – E-book “Boost jouw business met Pinterest”
  • Bonus bestanden
  • Na-traject van 4 maanden met call van 20 min

Laat jouw bedrijf groeien met Pinterest

– Pinterest is géén social media maar een online zoekmachine

– Voor een continue stroom aan bezoekers zit je bij Pinterest goed

– 80% van de gebruikers is vrouw met een leeftijd van 25-55 jaar

– Populaire onderwerpen food, baby/kind, gezondheid, fotografie, reizen, trouwen, fashion/beauty en interieur

Nieuwsbrief lezers

Tevreden Klanten

Koppen koffie

Artikelen

waarom PinCreative

Ongeveer 6 jaar geleden runde ik een eigen babymerk met daarbij een webshop. Al snel ontdekte ik de kracht van Pinterest.

Ik weet dat je als ondernemer verschillende kanalen moet onderhouden en dat dit erg tijdrovend kan zijn. Maar Pinterest is niet het zoveelste socialmediakanaal. Pinterest is een online visuele zoekmachine. Dat maakt het gebruik ervan anders. 

Inmiddels weet ik precies wat wel en niet werkt op Pinterest. Dit kan ik goed vertalen naar jouw wensen. Zodat je direct, effeciënt en doeltreffend jouw Pinterest account kan laten groeien. 

Op naar meer verkeer, grotere naamsbekendheid en hogere conversies!

Knallen met Pinterest voor jouw bedrijf

Pinterest als marketingtool

Als ondernemer of als marketeer ben je constant bezig met zichtbaarheid. Want het is logisch dat zichtbaarheid zorgt voor potentiële klanten. Vaak komt dan ook gelijk de volgende vraag naar boven:

”Hoe kan ik online beter zichtbaar worden?” Deze vraag heb je jezelf vast wel eens gesteld. En misschien houdt de volgende vraag je ook wel bezig: “Hoe kom ik aan meer klanten?”

Meerdere marketingkanalen

Je zet ongetwijfeld al meerdere kanalen in om aan klanten te komen. Werkt Facebook en Instagram goed voor jouw bedrijf? Dat is helemaal prima, maar weet dat Pinterest een mega, krachtige GRATIS marketingtool is.

Pinterest is GEEN socialmediakanaal.

Wat klanten zeggen

Verschillende bedrijven gingen je voor. Lees hier wat ze van mijn Pinterest trainingen en diensten vinden.

“Wat ik heel fijn vond aan de 1-op-1 Pinterest-training van Arlette was de persoonlijke aandacht die zij kon geven aan ons en aan ons merk NPO Zapp/NPO Zappelin.

Ze had dit heel goed voorbereid en kwam met fijne op maat gemaakte-adviezen waar we veel aan hadden. Nu na tweeënhalve maand zien we de cijfers met grote snelheid stijgen. Ik zou deze training zeker adviseren voor zowel ondernemers als grote merken!” 

Saskia

Content coördinator online NPO Zapp & NPO Zappelin, www.zapp.nl & www.zappelin.nl

“Ik schrijf deze testimonial een uur nadat Arlette is vertrokken. Over de resultaten van de workshop kan ik nu nog niet zoveel zeggen, maar ik heb er heel veel vertrouwen in dat het onze platformen een enorme boost gaat geven.

Arlette weet met heel veel feiten en enthousiasme te vertellen wat Pinterest voor je bedrijf kan betekenen. Geen vaag verhaal, maar hele concrete tips hoe Pinterest je bedrijf een boost kan geven.

Ze is nog niet de deur uit of onze redactie staat te poppelen om aan de slag te gaan. Als ik meer kan zeggen over de resultaten over een paar maanden dan stuur ik haar die meteen door!

Sarah

Eigenaar, www.theperfectwedding.nl & www.minime.nl

“Arlette heeft ons in korte tijd een effectieve training gegeven over Pinterest. Hierdoor weten we precies waar we op moeten letten en kunnen we dit ook voor onze klanten gaan toepassen. Dank Arlette, van harte aanbevolen!”

Thijs

Eigenaar, Alona Marketing

“Heel fijn zoals Arlette alles met je doorneemt in een adviessessie. Stap voor stap laat ze zien wat je moet doen. Ze helpt je concreet op weg. Na een adviessessie ben je gelijk al een paar stappen verder en weet je goed wat de vervolgstappen zijn. Arlette neemt je op een rustige en duidelijke manier mee in de wereld van Pinterest. Na afloop een fijn document gekregen met advies waar je gelijk mee aan de slag kunt. Echt super hoeveel je al weet na één advies. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Annemarie

Eigenaar, Duurzamekinderkamerstylist.nl

Arlette heeft in zeer korte tijd het Pinterest account van de Meditation Moments App van 0 activiteit tot een zeer actief account weten te maken.

Pinterest is naast onze andere social media kanalen een zeer waardevol kanaal geworden en een nieuw platform waar we mensen kunnen bereiken en meer traffic genereren naar onze website en app downloads.

Wat fijn aan werken met Arlette is dat ze zeer zelfstandig alles oppakt, heel fijn!

Cindy Koeman

Mede-Eigenaar, MeditationMomentsApp

Afgelopen dinsdag hebben wij een training gehad van Arlette op ons kantoor. Arlette had de training helemaal toegespitst op Riviera Maison, wat heel erg fijn was.

We vonden de training daardoor super inspirerend en heel verhelderend.  Arlette heeft ons alle handvaten gegeven waar wij direct mee aan de slag kunnen!”

Samantha & Clara

Social media experts, Riviera Maison

We vonden het heel erg leuk & interessant. De workshop was duidelijk en heel concreet. We konden direct zelf aan de slag!”

Marjon

Eigenaar, www.mamatothemax.nl

“Dankzij de quick scan van Pincreative werden onze ogen geopend naar ook de zakelijke mogelijkheden van Pinterest. Naast enthousiaste gebruikers (we love pretty plaatjes) zetten we Pinterest nu ook in voor onze business. Met de praktische en toepasbare tips van Arlette konden we gelijk aan de slag.”

Judith

Eigenaar, OhSoPrettyParty

Ook aan de slag met Pinterest?
Say Hello!

15 + 9 =

Pin It on Pinterest

Share This