fbpx

PinCreative pinterest diensten

Boost jouw business met Pinterest. Krijg een continue stroom aan bezoekers naar jouw site. Inspireer en laat jouw prachtige producten of diensten zien!

Pinterest diensten

Pinterest Training op maat Online-sessie

Pinterest training op maat

Pinterest Online Training DIY

Meest gekozen

Online Pinterest training

Laat jouw bedrijf groeien met Pinterest

– Pinterest is géén social media maar een online zoekmachine

– Voor een continue stroom aan bezoekers zit je bij Pinterest goed

– 80% van de gebruikers is vrouw met een leeftijd van 25-55 jaar

– Populaire onderwerpen food, baby/kind, gezondheid, fotografie, reizen, trouwen, fashion/beauty en interieur

Checklists gedownload

Tevreden Klanten

Koppen koffie

Blogs & Video's

waarom PinCreative

Ongeveer 6 jaar geleden runde ik een eigen babymerk met daarbij een webshop. Al snel ontdekte ik de kracht van Pinterest.

Ik weet dat je als ondernemer verschillende kanalen moet onderhouden en dat dit erg tijdrovend kan zijn. Maar Pinterest is niet het zoveelste socialmediakanaal. Pinterest is een online visuele zoekmachine. Dat maakt het gebruik ervan anders. 

Inmiddels weet ik precies wat wel en niet werkt op Pinterest. Dit kan ik goed vertalen naar jouw wensen. Zodat je direct, effeciënt en doeltreffend jouw Pinterest account kan laten groeien. 

Op naar meer verkeer, grotere naamsbekendheid en hogere conversies!

Knallen met Pinterest voor jouw bedrijf

Pinterest als marketingtool

Als ondernemer of als marketeer ben je constant bezig met zichtbaarheid. Want het is logisch dat zichtbaarheid zorgt voor potentiële klanten. Vaak komt dan ook gelijk de volgende vraag naar boven:

”Hoe kan ik online beter zichtbaar worden?” Deze vraag heb je jezelf vast wel eens gesteld. En misschien houdt de volgende vraag je ook wel bezig: “Hoe kom ik aan meer klanten?”

Meerdere marketingkanalen

Je zet ongetwijfeld al meerdere kanalen in om aan klanten te komen. Werkt Facebook en Instagram goed voor jouw bedrijf? Dat is helemaal prima, maar weet dat Pinterest een mega, krachtige GRATIS marketingtool is.

Pinterest is GEEN socialmediakanaal.

Wat klanten zeggen

Verschillende bedrijven gingen je voor. Lees hier wat ze van mijn Pinterest trainingen en diensten vinden.

“Wat ik heel fijn vond aan de 1-op-1 Pinterest-training van Arlette was de persoonlijke aandacht die zij kon geven aan ons en aan ons merk NPO Zapp/NPO Zappelin.

Ze had dit heel goed voorbereid en kwam met fijne op maat gemaakte-adviezen waar we veel aan hadden. Nu na tweeënhalve maand zien we de cijfers met grote snelheid stijgen. Ik zou deze training zeker adviseren voor zowel ondernemers als grote merken!” 

Saskia

Content coördinator online NPO Zapp & NPO Zappelin, www.zapp.nl & www.zappelin.nl

Arlette heeft in zeer korte tijd het Pinterest account van de Meditation Moments App van 0 activiteit tot een zeer actief account weten te maken.

Pinterest is naast onze andere social media kanalen een zeer waardevol kanaal geworden en een nieuw platform waar we mensen kunnen bereiken en meer traffic genereren naar onze website en app downloads.

Wat fijn aan werken met Arlette is dat ze zeer zelfstandig alles oppakt, heel fijn!

Cindy Koeman

Mede-Eigenaar, MeditationMomentsApp

Say Hello!

Vul je gegevens in…

11 + 10 =

Pin It on Pinterest

Share This