fbpx

PINTEREST DIENSTEN

Pinterest training, online cursus, e-book, lezingen
GRATIS checklist downloaden

Pinterest als marketingtool voor jouw bedrijf?

Als ondernemer of als marketeer ben je constant bezig met zichtbaarheid. Want het is logisch dat zichtbaarheid zorgt voor potentiële klanten. Vaak komt dan ook gelijk de volgende vraag naar boven:

”Hoe kan ik online beter zichtbaar worden?” Deze vraag heb je jezelf vast wel eens gesteld. En misschien houdt de volgende vraag je ook wel bezig: “Hoe kom ik aan meer klanten?”

Meerdere marketingkanalen

Je zet ongetwijfeld al meerdere kanalen in om aan klanten te komen. Werkt Facebook en Instagram goed voor jouw bedrijf? Dat is helemaal prima, maar weet dat Pinterest een mega, krachtige GRATIS marketingtool is.

“Ik geloof in het gebruik van de juiste marketingmix en ik vind dat voor veel bedrijven Pinterest daar een onderdeel van uit zou moeten maken”

Pinterest diensten voor bedrijven

Pinterest groeit! Met meer dan 250 miljoen gebruikers per maand wereldwijd en in Nederland 3 miljoen gebruikers is het een platform welke je niet mag laten liggen. Jouw doelgroep bevindt zich op Pinterest! Er komen steeds meer jonge gebruikers bij die al hun inspiratie van Pinterest halen.

Tijd dus om daar op in te gaan spelen!

Kracht van beelden

Ik geloof in de kracht van beelden en in de kracht van inspireren. Met Pinterest komen die twee heel mooi samen. Wist je dat Pinterest geen social media is maar een online visuele zoekmachine! Op Pinterest kan jij jouw doelgroep, jouw klant inspireren en aanzetten tot actie. Dit leidt tot meer verkeer, grotere naamsbekendheid en hogere verkoop!

Pinterest voor webshops, merken en bloggers

Voor merken, webshops en bloggers is Pinterest the place to be!
Deel jouw geweldige content en producten op Pinterest. Inspireer jouw doelgroep. Verwijs ze naar jouw website.

Wat anderen over mijn
Pinterest diensten zeggen

Arlette heeft in zeer korte tijd het Pinterest account van de Meditation Moments App van 0 activiteit tot een zeer actief account weten te maken.

Pinterest is naast onze andere social media kanalen een zeer waardevol kanaal geworden en een nieuw platform waar we mensen kunnen bereiken en meer traffic genereren naar onze website en app downloads.

Wat fijn aan werken met Arlette is dat ze zeer zelfstandig alles oppakt, heel fijn!

Cindy Koeman

Mede-Eigenaar, MeditationMomentsApp

“Ik schrijf deze testimonial een uur nadat Arlette is vertrokken. Over de resultaten van de workshop kan ik nu nog niet zoveel zeggen, maar ik heb er heel veel vertrouwen in dat het onze platformen een enorme boost gaat geven.

Arlette weet met heel veel feiten en enthousiasme te vertellen wat Pinterest voor je bedrijf kan betekenen. Geen vaag verhaal, maar hele concrete tips hoe Pinterest je bedrijf een boost kan geven.

Ze is nog niet de deur uit of onze redactie staat te poppelen om aan de slag te gaan. Als ik meer kan zeggen over de resultaten over een paar maanden dan stuur ik haar die meteen door!

Sarah

Eigenaar, www.theperfectwedding.nl & www.minime.nl

“Arlette heeft ons in korte tijd een effectieve training gegeven over Pinterest. Hierdoor weten we precies waar we op moeten letten en kunnen we dit ook voor onze klanten gaan toepassen. Dank Arlette, van harte aanbevolen!”

Thijs

Eigenaar, Alona Marketing

Afgelopen dinsdag hebben wij een training gehad van Arlette op ons kantoor. Arlette had de training helemaal toegespitst op Riviera Maison, wat heel erg fijn was.

We vonden de training daardoor super inspirerend en heel verhelderend.  Arlette heeft ons alle handvaten gegeven waar wij direct mee aan de slag kunnen!”

Samantha & Clara

Social media experts, Riviera Maison

We vonden het heel erg leuk & interessant. De workshop was duidelijk en heel concreet. We konden direct zelf aan de slag!”

Marjon

Eigenaar, www.mamatothemax.nl

“Dankzij de quick scan van Pincreative werden onze ogen geopend naar ook de zakelijke mogelijkheden van Pinterest. Naast enthousiaste gebruikers (we love pretty plaatjes) zetten we Pinterest nu ook in voor onze business. Met de praktische en toepasbare tips van Arlette konden we gelijk aan de slag.”

Judith

Eigenaar, OhSoPrettyParty

“Heel fijn zoals Arlette alles met je doorneemt in een adviessessie. Stap voor stap laat ze zien wat je moet doen. Ze helpt je concreet op weg. Na een adviessessie ben je gelijk al een paar stappen verder en weet je goed wat de vervolgstappen zijn. Arlette neemt je op een rustige en duidelijke manier mee in de wereld van Pinterest. Na afloop een fijn document gekregen met advies waar je gelijk mee aan de slag kunt. Echt super hoeveel je al weet na één advies. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Annemarie

Eigenaar, Duurzamekinderkamerstylist.nl

Vergroot je resultaten met Pinterest

Zorg voor meer verkeer, grotere naamsbekendheid en hogere conversies!

Heb jij een bedrijf in één van de volgende branches?
Dan is Pinterest wat mij betreft een echte no-brainer. DOEN DUS!

– baby, kind & ouderschap
– wonen & interieur
– beauty & fashion
– trouwen & feesten
– fotografie
– reizen

Pinterest diensten

Ik geloof dat Pinterest dé marketingtool is voor jouw bedrijf! Heb jij veel content die je graag wilt delen met jouw doelgroep maar geen idee waar je moet beginnen? Ik help je er graag mee.

Hi, Ik ben Arlette

Ik geloof in de kracht van beelden én in de kracht van inspireren. Daarom is mijn missie om ondernemers te helpen met het optimaal inzetten van Pinterest voor hun bedrijf. 

Ik bied verschillende diensten aan. Zodat er voor iedereen iets passends is. Pinterest is een visuele zoekmachine waarbij je jouw doelgroep inspireert en aanzet tot actie!

Met mijn expertise op het gebied van Pinterest kan ik jou zeker helpen!

WIL JIJ MEER WETEN OVER PINTEREST? NEEM CONTACT OP!

15 + 8 =

Pinterest training en advies

Arlette – PinCreative
PINTEREST MARKETING

Herfsttuinlaan
Vleuten
+31 6 4223 2236
info@pincreative.nl

Pin It on Pinterest

Share This