Alles leren over Pinterest in de online Pinterest community

Online Pinterest community van PinCreative

Vandaag leek het me heel leuk om je een kijkje achter de schermen te geven. Een kijkje in de keuken bij PinCreative! Wat ik doe als Pinterest trainer en hoe mijn online Pinterest community eruitziet.

In de video hieronder laat ik je meer zien van de online leeromgeving. Daar waar ik alle videolessen, updates en extra’s deel. De plek waar je als ondernemer al je vragen aan mij kan stellen. De plek waar jij in je eigen tempo alles kan leren over Pinterest en de community je kan helpen als er vragen zijn.

Natuurlijk ben ik er ook persoonlijk voor je als je vragen hebt.

PinCreative – Pinterest trainingsbureau

Ik ben PinCreative ruim 1,5 jaar geleden gestart. Mijn idee ontstond vanuit mijn eigen ervaring. Zelf runde ik van begin 2014 tot 2018 mijn eigen babymerk met webshop. Social media zette ik uiteraard in voor meer online zichtbaarheid en voor de verkoop van mijn producten. Ik ontdekte dat Pinterest voor mij van enorm toegevoegde waarde was.

Nadat ik besloot met mijn babymerk en webshop te stoppen deelde ik mijn opgedane kennis over Pinterest met anderen. Al gauw bleek er meer interesse en zo werd PinCreative geboren.

Pinterest trainingsbureau met online en offline mogelijkheden

Inmiddels heb ik prachtige merken en bedrijven mogen helpen aan een Pinterest-strategie. En staat er een prachtige online leeromgeving met community. Ik geef lezingen, mag als spreker praten over Pinterest en geef 1 op 1 trajecten op maat.

Kijkje achter de schermen bij PinCreative online Pinterest community

Bekijk de video voor meer informatie over de online leeromgeving en mogelijkheden om alles te leren over Pinterest.

Pinterest business boost checklist

Vergroot jouw Pinterest kennis

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en download de checklist

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijving is gelukt! Check je email, ook je spam!!

Pin It on Pinterest

Share This